Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Η ΨΩΝΑΡΑ, Ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να συλλάβουν φωτογράφο - Ένταση έξω από την Ευελπίδων


Πρωταγωνιστής ενός ακόμη επεισοδίου με επίκεντρο την αστυνομική συνοδεία του, έγινε το μεσημέρι ο Μένιος Φουρθιώτης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο των Δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, όταν φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Documento φωτογράφισε το υπηρεσιακό όχημα που επέβαινε ο παρουσιαστής και την συνοδεία του.
Ο κ. Φουρθιώτης ζήτησε από την φρουρά των Δικαστηρίων τη σύλληψή του και ακολούθησε ένας κύκλος αντεγκλήσεων μεταξύ του φωτορεπόρτερ, της δικηγόρου του παρουσιαστή και των αστυνομικών, αφού ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος για σύλληψη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο περιστατικό ενεπλάκη και αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να κράτησε τον φωτορεπόρτερ, όχι όμως να τον συνέλαβε.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αξιωματικός που ήταν στο σημείο δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια και ενημέρωσε και τις δύο πλευρές πως εάν επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών υπήρξε μεγάλη αντίδραση από τον παρουσιαστή, όταν αποκαλύφθηκε πως του έχει παραχωρηθεί αστυνομική συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών, πολυτελές υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ περιπολικό φρουρεί σε εικοσιτετράωρη βάση το σπίτι του στον Διόνυσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις