Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Μπαράζ επιθέσεων και εμπρησμών τη νύχτα στην Αττική


 Μπαράζ εμπρησμών και καταστροφών σημειώθηκε τη νύχτα στην Αθήνα, με τους κουκουλοφόρους να καίνε και να καταστρέφουν ανενόχλητοι ενώ έφτασαν στο σημείο να προκαλέσουν και φθορές σε καταστήματα τραπεζών και ως ένδειξη δύναμης να προκαλέσουν καταδρομικές σε εντελώς διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας.

Η δράση τους ξεκίνησε, πυρπολώντας ένα αυτοκίνητο αστυνομικού στο Κερατσίνι, όπου το περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και του έβαλαν φωτιά. Ο αστυνομικός υπηρετεί στο τοπικό Τμήμα και δεν αποκλείεται οι κουκουλοφόροι να τον είχαν παρακολουθήσει το προηγούμενο διάστημα και να γνώριζαν ποιος είναι και ποιο είναι το αυτοκίνητό του.

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου επιτέθηκαν και έσπασαν το υποκατάστημα μιας τράπεζας, ενώ στον Χολαργό έβαλαν φωτιά σε όχημα που ανήκει σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Η φωτιά πήρε γρηγορα μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε δύο ακόμη οχήματα και μάλιστα το ένα να ανήκει σε αστυνομικό.

Η δράση, όμως, των κουκουλοφόρων δεν σταμάτησε εκεί. Στα Πατήσια, έβαλαν φωτιά σε ATM και λίγο αργότερα στην Καλλιθέα έκαψαν και πάλι μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, το οποίο μάλιστα βρισκόταν στην είσοδο της τράπεζας προκαλώντας, μάλιστα και υλικές ζημιές στην είσοδο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Τελικά, ανενόχλητοι σταμάτησαν την επέλασή τους στη Νέα Μάκρη, όπου προκάλεσαν ζημιές σε κάμερες ασφαλείας υποκαταστήματος τράπεζας. Και όλα αυτά τη στιγμή που θεωρητικά είναι σε εφαρμογή ένα επιχειρησιακό σχέδιο για τη σύλληψη των «μπαχαλάκηδων».

Εγείρει δε ερωτήματα το πώς είναι δυνατόν, ενώ η αστυνομία είναι στο «κόκκινο» για την υπόθεση Κουφοντίνα αλλά και τη δράση όλων αυτών των ομάδων, εκείνοι να συνεχίζουν τη δράση τους κανονικά, να μην συλλαμβάνονται και καθημερινά το αστυνομικό δελτίο να καταγράφει περιστατικά εμπρησμών και φθορών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις