Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Βίντεο-σοκ: Δυνάμεις ασφαλείας βρίζουν τα Θεία και "βανδαλίζουν" σπάνε φανάρι παρκαρισμένου αυτοκινήτου στην Πανόρμου!

 


Εικόνες που δεν αρμόζουν στο Σώμα

Πολλά ερωτηματικά για το ποιοι έχουν στελεχώσει τα σώματα των δυνάμεων ασφαλείας, καθώς λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό πολίτη είχαμε ένα ακόμα περιστατικό. 

Αυτή τη φορά στη Πανόρμου, εκεί που χθες το βράδυ είχαμε συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και πολιτών, όμως εκτός από αυτά είδαμε και ένα βίντεο το οποίο προκαλεί σοκ. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μετά τα επεισόδια στην περιοχή, δυο ομάδες της «ΔΡΑΣΗ» κάνουν περιπολίες.

Η πρώτη περνάει χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό, στην δεύτερη, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ένταση αφού σταματάνε στην διασταύρωση, ο επικεφαλής, κατά τα φαινόμενα, της συγκεκριμένης ομάδας κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζει και βλαστημάει τα Θεία. Έπειτα η ομάδα στρίβει για να συνεχίσει τον δρόμο της.

Την ώρα, όμως, που στρίβει και το τέταρτο (από τα πέντε μηχανάκια) ακούγεται ένας ήχος που παραπέμπει σε πτυσσόμενο γκλοπ που ανοίγει και κάτι σπάει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ο ήχος αυτός φέρεται να ήταν από σπάσιμο ενός φαναριού από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην γωνία. Ο δημοσιογράφος που έβγαλε το βίντεο, μάλιστα, κατέβηκε και τράβηξε και από κοντά σε φωτογραφίες το σπασμένο φανάρι.

Δείτε το βίντεο: 


Το περιστατικό εντάσσεται προς διερεύνηση στην ΕΔΕ που διατάχθηκε για το περιστατικό ξυλοδαρμού του 29χρονου την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις