Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ O πρωθυπουργός από TA APNHTIKA σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - NEO ΦΕΚ BOMBA... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;


 Ως απολύτως δικαιολογημένη χαρακτηρίζεται η έκρηξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής, κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Twitter και Facebook. Όπως σας είχα αποκαλύψει, επί δύο ημέρες, ο πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά απογοητευμένος από τις αντιδράσεις των χρηστών κυρίως του Facebook και στις δύο τελευταίες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε το προσωπικό του μήνυμα μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και τον τραυματισμό του αστυνομικού. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πραγματικό σοκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού για πρώτη φορά υπήρχε τέτοια αποδοκιμασία στο πρόσωπο του.

Ζήτησε ευθύνες από το επικοινωνιακό του επιτελείου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως ήταν αποτύπωση μίας «στιγμιαίας δυσαρέσκειας» του κόσμου λόγω των εικόνων βίας που επικρατούσαν στους δρόμους και πως αυτό δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του στην κοινωνία.

Σοκ για τον πρωθυπουργό τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια στα Social Media

Έτσι, ελήφθη η απόφαση να επανέλθει με νέο διάγγελμα, θετικό αυτή τη φορά, όπου θα ανακοίνωνε την ενίσχυση επιχειρήσεων και επαγγελματιών με κάποια δισεκατομμύρια ευρώ. Όπερ και εγένετο. Έτσι λοιπόν, το διάγγελμα με τα θετικά νέα αναρτήθηκε επίσης στον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού στο facebook, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν κάποιοι συνεργάτες του.

Αυτό που ακολούθησε, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Τα αναλυτικά σχόλια ξεπέρασαν ακόμα και τις χειρότερες προσδοκίες, για να μην πούμε εφιάλτες, της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού. Δεν έχει ιστορική αντιστοιχία τέτοια δυσαρέσκεια απέναντι σε ένα θετικό μήνυμα, όπου ένας ηγέτης δυτικού κράτους να ανακοινώνει μέτρα στήριξης της οικονομίας και να δέχεται τέτοιον καταιγισμό αρνητικών σχολίων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Αυτό είχε ως συνέπεια την οργή του πρωθυπουργού, ο οποίος σήμερα από το βήμα της Βουλής φανερά ταραγμένος, στράφηκε κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν τέτοια η οργή του που αντί για την λέξη «πλατφόρμες», μπερδεύτηκε και είπε «κλατφόρμες», γεγονός που αποτυπώθηκε στην κάμερα.

Εάν κρίνουμε από τα λεγόμενα του στο βίντεο, πρέπει να αναμένουμε κυβερνητικές πρωτοβουλίες προκειμένου να χαλιναγωγηθεί ο αχανής και ανεξέλεγκτος χώρος του Twitter και του facebook. Κάτι αντίστοιχο με τις πρωτοβουλίες του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος με αποφασιστικότητα έβαλε τέλος στην ασυδοσία του διαδικτύου, που προκαλεί όπως αποδείχτηκε, κοινωνική αναταραχή.

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!



Δείτε το βίντεο με την αναφορά του πρωθυπουργού::




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις