Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

video - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


 Δεν νομίζω να μην έχεις συνηθίσει τους πολιτικούς να κάνουν “λάθη” όπως πχ τότε που τα στοιχεία με τα οποία μπήκαμε στο μνημόνιο ήταν “λάθος.” Ε, έτσι κι αλλιώς, μιας και δε διαφέρουν τώρα οι ειδικοί από αυτούς στη σημασία που υποτίθεται πως έχει ο ρόλος τους, παραδέχονται πως έκαναν “λάθη.” Βλέπεις κουράστηκαν τόσο καιρό που μάχονται να μας σώσουν διαβάζοντας τα διατεταγμένα τηλεγραφήματα και εισπράττοντας. Γι’αυτό και ο προπονητής φαίνεται πως έδωσε εντολή να ξεκινήσει ζέσταμα το μεγάλο αστέρι (ο κύριος Τσιόδρας φυσικά) που τον τελευταίο καιρό τον φύλαγε στον πάγκο με 4 φάουλ ούτως ώστε να τον έχει στα τελευταία κρίσιμα λεπτά να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Αυτά που λέμε εδώ βέβαια έχουν φροντίσει, όπως θα δούμε, να είναι οργανωμένοι προ κοροϊδοιού να τα κυνηγήσουν μιας και το γνωστό πλέον Event 201 χρηματοδοτημένο από τα ψευτοχρήματα του Μπιλ και του ΠΟΥ μεταξύ άλλων δεν περιοριζόταν σε ιούς αλλά είχε δώσει μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση των fake news που θα υπήρχαν αν τυχόν μας συνέβαινε καμια πανδημία στο - για τότε - μέλλον. Γι’αυτό κι εμείς δώσαμε βάση στους “ειδικούς” μόνο και αναζητήσαμε τρόπους που θα μπορούσαμε να μετακινηθούμε πάνω από 2 χιλιόμετρα από την πόρτα μας και παράλληλα να μη βάλουμε σε θανατηφόρο κίνδυνο την κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Όλη αυτή η γενικότερη προσεγγιση τους ότι κάπως είμαστε κομπιούτερς που μπορούν να μας προγραμματίσουν είναι φυσικά μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας που οδηγεί τον άνθρωπο να είναι παντού ελεγχόμενος και με πολλαπλούς τρόπους χειραγωγήσιμος. Όμως πλέον τα σημάδια είναι φανερά πως οι καιροί είναι πολύ σοβαροί και όχι μόνο σε ό,τι περνά από το χέρι τους… Πράγμα που σημαίνει πως είναι και καιρός να δούμε το κατα πόσο εμείς οι ίδιοι έμπρακτα έχουμε εισακούσει τα μηνύματα και έχουμε πράξει αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις