Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Βίντεο και εικόνες: Συστήματα ζεύξης ποταμού και ετοιμότητα απογείωσης μαχητικών από Μόσχα - Η μεγαλύτερη στρατιωτική ανάπτυξη της σύγχρονης Ιστορίας της Ρωσίας!


 Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Αποδέσμευση των κανόνων εμπλοκής, ανάκληση αδειών και ετοιμότητα απογείωσης εντός 5 λεπτών υπάρχει στην Ρωσική Αεροπορία και στην Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια με διαταγή του Ρώσου Α/ΓΕΑ.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τα συστήματα ζεύξης ποταμού που μετέφεραν οι Ρώσοι στα ουκρανικά σύνορα.

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Ή θα υπάρξει συμβιβαστική φόρμουλα ή θα ξεκινήσει νέα σύρραξη. 

Ηδη έκαναν την εμφάνιση τους ρωσικά μαχητικά και ελικόπτερα δίπλα στα ουκρανικά σύνορα.

Οι Ουκρανοί δημοσίευσαν χάρτες όπου η χώρας τους φαίνεται να είναι περικυκλωμένη από όλες τις κατευθύνσεις. Η Ρωσική στρατιωτική κινητοποίηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Επί της ουσίας όλη η Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια βρίσκεται επί ποδός πολέμου. Μεγάλες ρωσικές στρατιωτικές φάλαγγες εντοπίστηκαν δίπλα σε Vorontsovka, Krasnodar Krai, Αζοφ, Morozovsk, Rostov προς Kamensk-Shaktinsky . Ολες οι περιοχές βρίσκονται δίπλα στα ουκρανικά σύνορα.

Υπάρχει συνεχής επιδείνωση της κατάστασης. Η Ουκρανία πριν λίγο αποσύρθηκε και από την Συμφωνία τουρισμού που βρίσκονταν σε ισχύ με την Ρωσία.

Ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην Ομάδα Επαφής του Μινσκ ανέφερε ότι οι Ρώσοι αρνούνται να διασφαλίσουν πλήρη εκεχειρία αρχής γενομένης από τα μεσάνυχτα της 1ης Απριλίου.

Δίπλα στα ουκρανικά σύνορα έχει συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη συγκέντρωση πολεμικού υλικού της σύγχρονης ιστορίας της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Περίπου 150 ελικόπτερα Mi 35 -Mi-28, Mi-8, μαχητικά Su-34, Su-30, Su-25, Su-24, Su-27, και σχεδόν όλων των ειδών πολλαπλών εκτοξευτών που διαθέτει το ρωσικό πυροβολικό, BM-27 “Uragan”, Smerch, κτλ

Οι χάρτες δημοσιεύτηκαν από τους Ουκρανούς

Και συστήματα ζεύξης ποταμού

Σε βίντεο που διαθέτει το WarNews247 εντοπίστηκαν και συστήματα ζεύξης ποταμού ανάμεσα στα πολεμικά υλικά που έχουν μεταφέρει οι Ρώσοι στα ουκρανικά σύνορα.

Η Ρωσική στρατιωτική φάλαγγα αποτελείται και από αμφίβια οχήματα και συστήματα ζεύξης με στόχο να διέλθουν από τον ποταμό Siverskyi Donets.

Η εισβολή πρόκειται να γίνει κατά μήκος του ποταμού προς δυτικά στο Krymske.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις