Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Στο… «περίμενε» για την αποκατάσταση της πρόσβασης στο σπίτι του ζευγάρι με προβλήματα υγείας στις Μαγούλες


 Κάτοικος της περιοχής Μαγούλες του Δήμου Μεσολογγίου είχε προ διαστήματος εκφράσει μιλώντας στο agrinionews την πικρία του και την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι ο δρόμος προς την οικία του βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και ουδείς-σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει- ενδιαφέρεται για να αλλάξει αυτό.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, μάλιστα κινητικά, γεγονός που δημιουργεί τεράστιες δυσχέρειες στην καθημερινότητά τους. Είχε απευθυνθεί τόσο στη δημοτική αρχή, όσο και στην Περιφέρεια, ωστόσο ουδεμία πλευρά επέδειξε ενδιαφέρον για να δοθεί κάποια λύση, υπό τον ισχυρισμό ότι «θα υπάρξουν νομικά κωλύματα και ότι ιδιοκτήτες παραπλήσιων οικοπέδων θα εμποδίσουν τα έργα».

Οκτώ μήνες πριν την σχετική έκκληση-καταγγελία του στο agrinionews (η οποία είχε δημοσιευτεί προ τεσσάρων και πλέον μηνών) έκανε μία ακόμη αίτηση στο Δήμο για το δρόμο, για την οποία ουδέν νεώτερο υπήρξε.

Το agrinionews.gr δημοσιοποιεί εκ νέου την έκκληση του ελπίζοντας να φθάσει, έστω και τώρα, στα αυτιά των αρμοδίων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Στις φωτογραφίες η κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο σπίτι του ζευγαριού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.