Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Πρόεδρος των ΗΠΑ... η Κ.Χάρις; Νέο σοκ για Τ.Μπάιντεν - Οι Αμερικανοί πιστεύουν πως άλλος παίρνει τις αποφάσεις

 


Νέα δημοσκόπηση, νέο σοκ για τον Τζο Μπάιντεν, καθώς σύμφωνα με την δημοσκόπηση οι μισοί περίπου Αμερικανοί δεν πιστεύουν πως παίρνει αυτός αποφάσεις, κάτι που δημιουργεί γι' ακόμη μία φορά ερωτήματα για το εάν ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι η Καμάλα Χάρις.

Μόνο το 47% των Αμερικανών ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν υλοποιεί πραγματικά τον σχεδιασμό του όσον αφορά στα προεδρικά του καθήκοντα, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση της Rasmussen.

Ωστόσο, στο 47% ανέρχεται και το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι άλλοι αξιωματούχοι, όπως η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις πίσω από τα παρασκήνια.

Έτσι, ανατροφοδοτείται η φημολογία με την κατάσταση της υγείας του Μπάιντεν μιας και ο 78χρονος πολιτικός είναι ο μεγαλύτερος που έχει εκλεγεί στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Με βάση τη φημολογία, ο Μπάιντεν πάσχει από άνοια ή από κάποια άλλη αναπηρική ψυχική κατάσταση αφού ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει φανεί να ξεχνά σημαντικά ονόματα και γεγονότα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Εντούτοις, η δημοσκόπηση εγείρει ακόμα ερωτήματα και για τον ρόλο της Χάρις, αφού η ίδια αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανίδα Αντιπρόεδρος πήρε τη θέση του Μπάιντεν σε σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Αυστραλό πρωθυπουργό Σκοτ Μόρισον και τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις