Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για υποχρεωτικά self test για τα σχολεία - ΔΕΙΤΕ TO ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ THN ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μπήκε χθες στις κοινοβουλευτικές διαδικασίας νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, με το οποίο ρυθμίζονται ζητήματα για τα self test, αλλά και για τα μέτρα στήριξης του υπουργείου Οικονομικών.

Το νομοσχέδιο με τις «κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ανάπτυξη, την κοινωνική προστασία και την επαναλειτουργία των δικαστηρίων και άλλα ζητήματα» κατατέθηκε χθες το βράδυ.

Σήμερα στις 4 το απόγευμα εισάγεται για επεξεργασία στις επιτροπές Κοινωνικών και Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, το νομοσχέδιο με τις. Αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια αύριο 31 Μαρτίου.

Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις ων υπουργείων Υγείας, Οικονομικών (αποπληρωμή επιχειρηματικών δανείων), Δικαιοσύνης, Παιδείας, Εσωτερικών, Εργασίας, Ανάπτυξης (Παρατάσεις ισχύος έκτακτων μέτρων), Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αθλητισμού, Τουρισμού και Μετανάστευσης.

Αναλυτικά το νομοσχέδιο

Προσοχή γονείς!!!!
Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός ή διευθυντής δεν δέχεται το παιδί σας στο σχολείο λόγο άρνησης σας να κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη πρέπει να γνωρίζετε ότι η υποχρεωτική εκπαίδευση προστατεύεται βάσει Συντάγματος. Να ζητήσετε να σας το δώσουν γραπτώς αυτό αν επιμένουν. 

Φίλοι γονείς κικλαρετε πάνω στην δήλωση δεξί κλικ και αποθήκευση στον υπολογιστή σας οστε να το τυπώσετε και να το καταθέσετε στην διεύθυνση του σχολείου και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της περιοχής σας αν το παιδί σας πηγαίνει στο νηπιαγωγείο ή στο δημοτικό σχολείο και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση αν το παιδί σας πηγαίνει σε γυμνάσιο ή λύκειο και ζητάτε να σας δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου!


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΩ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις