Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας σε υπαίθριο πάρτι, αλλά... ούτε αστυνομία, ούτε πρόστιμο

 Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης κολλάει, στο Ζάππειο δεν κολλάει κι έτσι ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ εμφανίστηκε ούτε πρόστιμα κόπηκαν, ούτε βέβαια έπεσ...


Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης κολλάει, στο Ζάππειο δεν κολλάει κι έτσι ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ εμφανίστηκε ούτε πρόστιμα κόπηκαν, ούτε βέβαια έπεσε ξύλο στο ...πικ νικ της συζύγου του υπ. Υγείας, Βασ. Κικίλια


Όπως σημειώνει η Αυγή:
H Τζένη Μπαλατσινού, σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, συμμετείχε σε υπαίθριο πάρτι στο Ζάππειο. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη 9 Μαρτίου στο gossip-tv, ιστοσελίδα lifestyle, δείχνουν την Τζένη Μπαλατσινού μαζί με άλλα, τουλάχιστον, έξι άτομα να κάνουν πικ νικ στο Ζάππειο και να γιορτάζουν τα γενέθλια φίλου τους.



Δεν τηρούν τις αποστάσεις και δεν φορούν με τον ενδεδειγμένο τρόπο τις προστατευτικές μάσκες. Όμως, ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ εμφανίστηκε, ούτε πρόστιμα κόπηκαν, ούτε έπεσε ξύλο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!




Ίσως γιατί ο κορωνοϊός κολλάει στο παγκάκι της πλατείας Νέας Σμύρνης αλλά δεν κολλάει στο γρασίδι του Ζαππείου.




Ο λόγος που παρουσιάζουμε το υπαίθριο πάρτι στο οποίο συμμετείχε η σύζυγος του υπουργού Υγείας είναι πως πρόκειται για πανομοιότυπη περίπτωση με αυτή της Νέας Σμύρνης.




Γιατί ο άγριος ξυλοδαρμός του 29χρονου την περασμένη Κυριακή συνέβη όταν πήγε να υπερασπιστεί μια οικογένεια που καθισμένη στο παγκάκι της πλατείας δέχθηκε πρόστιμο και μπούλινγκ από αστυνομικούς.
Μόνο που στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης δεν ήταν έξι - επτά ενήλικες χωρίς να τηρούν αποστάσεις και με λάθος βαλμένες τις μάσκες όπως στο πάρτι στο Ζάππειο αλλά μόνο τρεις ενήλικες και δυο 8χρονα που έπαιζαν στην πλατεία.
Η γυναίκα που δέχθηκε τη δραστική επίθεση και το πρόστιμο είχε περιγράψει με δραματικό τρόπο τα αίσχη που συνέβησαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι τους ζητούσαν να σηκωθούν να φύγουν από το παγκάκι και την πλατεία με προσβλητικό και επιθετικό τρόπο.
Χωρίς να του λένε για ποιο λόγο και απαντώντας τους στο ερώτημα γιατί τους έκοψαν πρόστιμο με τη φράση «γιατί έτσι θέλω» και «τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις