Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Τι νομίζεις φίλε ότι έχεις διέξοδο... Βάλε διπλή μάσκα και...ΣΚΑΣΕ μεταφορικά και κυριολεκτικά!!! (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!)


 Τι νομίζεις φίλε ότι έχεις διέξοδο από ότι συμβαίνει και με την προσπάθεια σου μπορείς να αλλάξεις την νοοτροπία των άλλων ανθρώπων;

Για κοίτα γύρω σου!!

Δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς αντικείμενο,πολιτικοί χωρίς τύψεις και ενοχές,δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ειδήσεων και εκπομπών που τα παίρνουν χοντρά για να σου περάσουν την προπαγάνδα του συστήματος!!

Γιατροί,νοσοκόμοι,νοσηλευτές και άλλοι που εργάζονται στους ίδιους χώρους που καθημερινά στηρίζουν και αυτοί την προπαγάνδα και το δικαστικό σώμα που κινείται μόνο εναντίον σου...

αστυνομικοί που σε κυνηγούν για να σου ρίξουν παράνομα πρόστιμα...!

'Ολοι αυτοί συνεχίζουν να σε καταδυναστεύουν για να μην χάσουν "την καρέκλα",την θέση τους και σου λένε αν χρειαστεί ότι "εκτελούν εντολές"!!

Και εσύ που είσαι φίλε σε όλο αυτό;!

Μπορείς πραγματικά να αντιδράσεις;

Ποιο είναι το κράτος;

Η εκάστοτε κυβέρνηση όπως τώρα της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Μητσοτάκη και πριν ο Σύριζα του Α. Τσίπρα;!

Το κράτος όμως είσαι ΕΣΥ!!

Ο "ελεύθερος" πολίτης,ο νομοταγής πολίτης,ο φορολογούμενος που πληρώνει τόσες εισφορές για την ασφάλεια,την υγεία που ποτέ δεν πήρε έστω σε μικρό ποσοστό!!

Εσύ που σε ανάγκασαν να θυσιάσεις τα πάντα για να σε "σώσουν" με το ζόρι όμως από την "πανδημία του φονικού ιού" αλλά δεν νοιάζονται που έμεινες άνεργος,που δεν έχεις να ζήσεις,δεν μπορείς να διασκεδάσεις,που δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς μάσκα,που αν δεν κάνεις το εμβόλιο που βάπτισαν "ελευθερία" δεν θα μπορείς χωρίς το πιστοποιητικό που τρομερά θυμίζει το Χάραγμα της Αποκάλυψης γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις,να δουλέψεις,να αγοράσεις,να πουλήσεις...ότι δηλαδή λέει και ο Απόστολος Ιωάννης!!

Αλλά εσύ ακούς αυτούς που δεν αφήνουν την "καρέκλα" την θέση τους και βυθίζεσαι στο τίποτα,είσαι ένα πρόβατο...απλά υπακούς στις εντολές αυτών που ποτέ δεν νοιάστηκαν για το "καλό σου"...αλλά σου "πήραν και τα σώβρακα" και

τώρα που θα πεινάσεις,τι θα κάνεις;

Βάλε διπλή μάσκα και...ΣΚΑΣΕ μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!

Στάσου στο ένα πόδι τιμωρία μέχρι να χάσεις τις αισθήσεις σου!!

Αλλά νομίζω πως τις έχεις χάσει ήδη...

'Οποιος θυσιάζει τα πάντα για λίγη (πλαστή) ασφάλεια δεν του αξίζει να ζει ελεύθερος!!


Bill Colin

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις