Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

Σκοτωμός Γεωργιάδη-Πολάκη: "Η αλήθεια είναι ότι σας είπε ψεύτη" - "Δεν έχουμε την ίδια μόρφωση"


 Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη στη Βουλή: "Που θα με πεις και ψεύτη" - "Δεν έχουμε την ίδια μόρφωση".

Για την κατηγορία πως παρουσίασε fake φωτογραφία τοποθετήθηκε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναφέροντας αρχικά πως «ήρθα γιατί ο κ. Ραγκούσης μου ζήτησε να αποσύρω τη φωτογραφία ότι δήθεν είναι fake».
«Για να μην μείνει καμία εντύπωση, καταθέτω αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ "Το Ελληνικό δεν πωλείται". Πάρτε το».
Στη συνέχεια ο υπουργός δήλωσε: «Μας είπε ο κ. Τσίπρας ότι δήθεν δεν διαφωνούσε με το Ελληνικό και την επένδυση αλλά με κάποιες λεπτομέρειές τους» είπε στη συνέχεια και διάβασε σημείο από συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Αυγή το 2014, όπου είχε πει «για εμάς το Ελληνικό δεν είναι ένα πρότζεκτ αλλά κατάθεση ψυχής».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

«Άρα αληθής και η φωτογραφία γιατί όσα λέει η φωτογραφία, κύριε Πολάκη, όλα και πολλά περισσότερα είπε ο αρχηγός σας τότε» είπε απευθυνόμενος προσωπικά στον Παύλο Πολάκη ο οποίος αντέδρασε στα προηγούμενα λεγόμενά του και φαίνεται να τον αποκάλεσε «ψεύτη».

«Όσον αφορά αυτό που είπε ο κ. Πολάκης εναντίον μου προηγουμένως, ο κ. Πολάκης διάβασε για να κοροϊδέψει το σώμα τη μία υπουργική απόφαση της 12ης Ιουνίου του 2020, ξέχασε όμως αυτή της 29ης Ιουνίου του 2020 όπου εκεί λέει των κτιρίων των περιοχών Β, Γ, Δ και Α. Οι περιοχές, όταν λέμε σε ένα πολεοδομικό σχέδιο, οι περιοχές Β,Γ,Δ και Α δεν είναι το κτίριο Β, Γ, Δ και Α ίσων και ο υπουργός, είναι ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα που θα με πεις και ψεύτη».

Αφού κατέβηκε από το βήμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικράτησε ένταση στην αίθουσα της Βουλής.
Ο κ. Πολάκης πήρε τον λόγο αφού του έδωσε ένα λεπτό ο πρόεδρος της Βουλής λέγοντάς του «η αλήθεια είναι ότι σας είπε ψεύτη, έχετε ένα λεπτό»:

«Επειδή δεν έχουμε την ίδια μόρφωση, όταν θα απευθύνεσαι σε μένα θα μιλάς με στοιχεία. Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις τον Ιούνιο έναν χρόνο μετά. Βγήκες πριν λίγο εδώ και μας είπες ότι κατεδαφίσαμε 900 κτίρια. Αποδεικνύω ότι η απόφαση η υπουργική που ψήφισες στις 12/9 μιλάει για πέντε κτίρια. Από το 294 έως το 298. Αυτά είναι πέντε κτίρια, δεν είναι πέντε οικοδομικά τετράγωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις