Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

video - ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ


 Στην τόσο γιορτινή ετούτη μέρα για την Ελλάδα μας αυτοί όχι μόνο το έκαναν σοου για ανθρωποπαρουσίες αλλά το κυριότερο ειναι πως μετέτρεψαν την Αθήνα σε φρούριο λες και απειλούμαστε από κανέναν άλλον πέραν αυτών των ιδίων και φυσικά του συστήματος που υπηρετούν. Aλλά πώς είναι δυνατόν αυτοί που δρουν συντονισμένα για να μας σβήσουν από το χάρτη και μάχονται το νατιβισμό να έχουν κάποια πρόθεση να τιμήσουν την πατρίδα μας.

Διότι παράλληλα κιόλας έχουν εξαπολυθεί μαζικά οι δημοσιοκάφροι να συντηρούν κανονικά την προσομοίωση της πανδημίας με το πρόβλημα ότι παραλογίζονται και φάσκουν και αντιφάσκουν άμεσα πλέον. Όπως για παράδειγμα κατηγορώντας αυτούς που δεν θέλουν να μπολιαστούν ότι μεταδίδουν τον ιό που οι ίδιοι λένε στους μπολιασμένους να προσέχουν μη μεταδώσουν. Για την ώρα παρατηρούμε στον κόσμο και στη χώρα μας τις διαφόρων ειδών ψυχολογικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν για να ψωνίσουμε το σάπιο φρούτο τους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Όμως αναρωτιέμαι, μπορεί να μαζευτεί πλέον η ανθρωπότητα, η Zωή, τώρα που η άνοιξη μπήκε, όλη η φύση αρχίζει και ξυπνά με φως, χρώματα και μυρωδιές. Και μέσα σε αυτά ταυτόχρονα ξεδιπλώνεται το απόλυτο ξεμπροστιάσμα κάθε επίσημης εξουσίας και θεσμού. Συνεπώς θα έλεγα και η αφορμή για αναγνώριση μέσα μας πώς αυτό το μαύρο σύστημα μας έκρυψε όχι μόνο το τι είμαστε αλλά και ακόμα και την ιδέα της εξερεύνησης αυτού αφήνοντας μας χωρίς άμυνες αλλά και ικανότητες να δράσουμε ανεξάρτητα από αυτό και τους λαγούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις