Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Στέλνουν στην... ανεργία τον Τ.Μπάιντεν: Φαβορί για την προεδρία η Κ.Χάρις σύμφωνα με τις στοιχηματικές


 Επιβεβαιώνονται οι υποψίες πως ο Τζο Μπάιντεν θα έχει διακοσμητικό ρόλο ως πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς η αντιπρόεδρος του Καμάλα Χάρις δείχνει να είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις. 

Αν και πρόσφατα η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν έξαλλη με το επιτελείο του Μπάιντεν, επειδή δεν ενημερώθηκε για τον βομβαρδισμό στη Συρία, από τον οποίο σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι, οι στοιχηματικές εταιρείες υποστηρίζουν πως αυτή θα είναι η νέα πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Η Χάρις είναι φαβορί για να είναι η επόμενη πρόεδρος, με πιθανότητες 22,2%, ενώ ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει πιθανότητες 20% και ο πρώην πρόεδρος Τραμπ πιθανότητες 14,3%, με βάση τις αποδόσεις της Ladbrokes.

«Ο πρώην POTUS (πρόεδρος των ΗΠΑ) είναι μόλις 6/1 στα στοιχήματα για να κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές του 2024, ενώ είναι 3/1 να είναι ο επόμενος υποψήφιος του GOP (του Ρεπουμπλικανικού κόμματος) για το 2024», σύμφωνα με τη Ladbrokes.

Χαρακτηριστικό είναι πως και ο Ν.Τραμπ έχει μεγάλες πιθανότητες, ακόμα και εάν μέχρι σήμερα δεν είναι βέβαιο πως θέσει υποψηφιότητα, καταλαβαίνουμε πως εάν τελικά ο τέως πρόεδρος αποφασίσει να κατεβεί, τότε αυτά τα ποσοστά θα αλλάξουν. 

Να τονίσουμε πως το βράδυ της Κυριακής ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει τελικά υποψηφιότητα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μπορεί να αποφασίσω να τους κερδίσω για 3η φορά».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.