Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η "αφέντρα" που κατηγορείται από τον ράπερ Lamanif για εκβιασμό


 Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η "αφέντρα" που κατηγορείται ότι εκβίαζε τον ράπερ Lamanif. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr, η 30χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στην παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί το τμήμα εκβιασμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του ράπερ, Lamanif ότι εκβιάστηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, σε σωματικό έλεγχο που έγινε στην γυναίκα βρέθηκε επάνω της ποσότητα κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών. Επίσης, κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνό της και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της, που θα εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας, που απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές του στιγμές, είχε εντοπιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύθηκε. Έπειτα από πέντε ημέρες εξετάσεων και ψυχιατρικής εκτίμησης από τους ειδικούς, κρίθηκε ότι ο 24χρονος μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του που τον στηρίζει, ενώ συνεχίζει να ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Οι έρευνες

Εξελίξεις στην έρευνα των Αρχών είχε προαναγγέλλει μέσω της Realnews την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου η δικηγόρος του 24χρονου ράπερ, Κική Πακιρτζίδου. «Είναι σε εξέλιξη η ποινική δικογραφία για τις πράξεις που μεσολάβησαν και οδήγησαν στην εξαφάνιση του Λάμπρου, οι οποίες είναι αξιόποινες και για τις οποίες γρήγορα οι υπαίτιοι θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης. Η χαρά και η ανακούφιση για την ανεύρεση και επιστροφή του είναι μεγάλη για την οικογένεια και τους φίλους του. Η κοινωνία μας και η έννομη τάξη σήμερα απαιτούν και αξιώνουν σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, στον ιδιωτικό βίο, στην ελευθερία του ατόμου, επιζητούν τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και στηλιτεύουν άνανδρες και βίαιες συμπεριφορές που περιάγουν τους ανθρώπους σε αδιέξοδο, έστω και προσωρινό», είχε δηλώσει η γνωστή δικηγόρος.

Το επίμαχο βίντεο είχε μπει από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στον χώρο όπου απαθανατίστηκαν οι ροζ στιγμές, εκτός από την περιβόητη «αφέντρα» (δηλαδή την ερωτική παρτενέρ του μουσικού, που τον υποχρέωνε σε ασυνήθιστα ερωτικά παιχνίδια, τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν) βρίσκονταν και άλλες γυναίκες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία, ίσως για να μην αποκαλυφθούν τα υπόλοιπα πρόσωπα που συμμετείχαν. Αναρτήθηκε στα social media από ψεύτικο προφίλ, ωστόσο για τη Δίωξη ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί τόσο η ταυτότητα του ατόμου που έκανε τη δημοσίευση, όσο και ο υπολογιστής που χρησιμοποίησε.

Το μήνυμα του ράπερ μετά την περιπέτεια 

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο 24χρονος ράπερ, γνωστός ως Lamanif, μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του. Μιλώντας στην εκπομπή του Star, "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο ράπερ σημειώνει απευθυνόμενος στα νέα παιδιά: "Να μην δέχονται τέτοιες μορφές bullying και να είναι κοντά στην οικογένειά τους. Γιατί αυτό που κατάλαβα είναι ότι στο τέλος αυτό που έχουμε πιο κοντά απ' όλους είναι η οικογένειά μας και κανέναν άλλον".

"Η μουσική που αντιπροσωπεύω σίγουρα έχει συναίσθημα, δεν μπορώ ακόμη να αναφερθώ σε κάποιον ή κάτι, ή να μιλήσω ακόμη για το τι έγινε. Ο μόνος λόγος που κινούμαι νομικά είναι για να μην ξανασυμβεί αυτό σε κανένα παιδί" πρόσθεσε.

Ο πατέρας του ράπερ υπογράμμισε: "Εύχομαι σε όλους τους γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους, εγώ είμαι κοντά στο παιδί μου και ορκίζομαι ότι θα φθάσω την υπόθεση μέχρι τέλους".


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.