Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Τουρκική ''κόλαση'' σήμερα - Σοβαρό ''ατύχημα'' με στρατιωτικό όχημα!


 Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Μετά το ελικόπτερο, ατύχημα και με όχημα

Ηαπόλτη ''κόλαση'' για τις τουρκικές ΕΔ σήμερα. Όπως ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα, είχαμε

σήμερα συντριβή μεταφορικού ελικοπτέρου AS532UL Cougar του Τουρκικού Στρατού με αποτέλεσμα 11 επιβαίνοντες νεκρούς, μεταξύ των οποίων ο Διοικητής του 8ου Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Osman Erbas, και 4 τραυματίες. 

Όπως αναφέρουν τοπικές πηγές, "οι δυνάμεις των ανταρτών HPG και YJA Star κατέρριψαν το τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην περιοχή Τατουάν των Bedlî στους πρόποδες του όρους Nemrut, σκοτώνοντας 9 Τούρκους εισβολείς, συμπεριλαμβανομένου ενός υπολοχαγού στρατηγού."

Πρόκειται για την 4η συνολικά απώλεια δικινητήριου Ε/Π Cougar του Τουρκικού Στρατού μέσα σε λίγα χρόνια και 2η με επιβαίνοντα Ανώτατο Αξιωματικό. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ελικόπτερο, ένα Cougar που έχει κατασκευαστεί από την Airbus, απογειώθηκε από την πόλη Μπινγκιόλ με προορισμό το Τατβάν, στις 12.55 ώρα Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης ξεκίνησαν όταν χάθηκε η επαφή με αυτό στις 13.25 ώρα Ελλάδας.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο της συντριβής, αφότου ανέπτυξαν ντρόουν, ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο. 

Πριν λίγο όμως είχαμε νέο ατύχημα για τις τουρκικές ΕΔ, καθώς είχαμε ατύχημα με στρατιωτικό όχημα στη περιοχή Σιρνάκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 στρατιώτες!  

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Όπως φαίνεται οι Κούρδοι ξεκίνησαν το αντάρτικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις