Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

THN KPAZOYN ΟΛΟΙ... Τροχαίο Στη Βουλή: Ευθύνες Στον Νεκρό 23χρονο Ιάσονα Ρίχνει Εμμέσως Η Τατιάνα Στεφανίδου

 Η παρουσιάστρια κατηγόρησε τον νεκρό Ιάσονα για υπερβολική ταχύτητα, αγνοώντας την παρανομία του αστυνομικού. που προκάλεσε το δυστύχημα. Δείτε το βίντεο.

Η αποκάλυψη του βίντεο που αποτύπωσε τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου μπροστά στη Βουλή και δείχνει σωρεία παραβάσεων, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο για τον οδηγό του αυτοκινήτου αλλά και για την ίδια την φρουρά της Βουλής.

Κι ενώ στο βίντεο φαίνεται ότι ο Ιάσονας βρισκόταν κανονικά στη λωρίδα του, το υπηρεσιακό έστριψε αριστερά, δηλαδή εντελώς παράνομα, καλοθελητές άνοιξαν την κουβέντα για την ταχύτητα με την οποία κινείτο ο 23χρονος Ιάσονας, αγνοώντας επιδεικτικά τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου στη διάρκεια της εκπομπής της κατά το σχολιασμό του βίντεο απορεί με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στην διαδικτυακή κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις