Σάββατο 17 Απριλίου 2021

2 video - OI NEOI EΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ!! ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ KONTPA ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ!!!!

Αρχισαν τα γλέντια!!! Αυτοί βάζουν τον κόσμο φυλακή στα σπιτιά του και ο κόσμος ειναι εξω!

 ΦΟΒΕΡΑ Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα από πάρτι <ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ> που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, και οι οποίες δείχνουν εκατοντάδες άτομα να διασκεδάζουν χωρίς κανείς να φορά μάσκα και φυσικά χωρίς τη διατήρηση των αποστάσεων.

Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε μέσω διαδικτύου με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Την ίδια ώρα, υπό αστυνομικό κλοιό βρέθηκε χθες η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν παρατηρηθεί αντίστοιχες σκηνές με την πλατεία Κυψέλης.

Όπως έγινε γνωστό η πλατεία θα επιτηρείται και τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί διενεργούσαν ελέγχους στα γύρω στενά για την τήρηση των μέτρων και των βεβαιώσεων για κατ' εξαίρεση μετακίνηση.

Η ομάδα της αστυνομίας έχει λάβει εντολή να μην επιτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών στο εσωτερικό της πλατείας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, που μαλλον θα συνεχιστουν σε περισσοτερες πλατειες και σε αλλες πολης στην Ελλαδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις