Κυριακή 18 Απριλίου 2021

'Απασφάλισε'' Τούρκος Στρατηγός: ''Να στείλουμε μετανάστες στην Ελλάδα

 Ανδρέας Μουντζουρούλιας

''Να καρφώσουν την σημαία με την ημισέληνο''-Τι δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών

Αναβρασμός και άγχος επικρατεί στην Τουρκία. Το τελευταίο διάστημα, η ελληνική εξωτερική πολιτική έχει κάνει ''άλματα'', καθώς ο Ν. Δένδιας έχει πάρει ''πάνω'' του την υπόθεση στο θέμα της Τουρκίας. 

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει οι εξής κινήσεις: 

Κήρυξη ΑΟΖ 

Στενότερη συνεργασία με Αίγυπτο, Γαλλία, Ισραήλ, ΗΑΕ και Σ. Αραβία 

Απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις από Δένδια μέσα στην Άγκυρα 

Οι Τούρκοι βλέπουν αυτές τις κινήσεις και φαίνεται πως θέλουν να ενεργοποιήσουν ξανά το ύπουλό τους σχέδιο. Ποιο είναι αυτό; Οι μετανάστες! 

Το καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μ’ αυτό τον υβριδικό πόλεμο να προκαλέσει στην Ελλάδα αποσταθεροποίηση και να πλήξει την ψυχολογία των πολιτών.

Σκοπός του υβριδικού πολέμου η μείωση της εθνικής ισχύος του αντιπάλου, με βασικούς στόχους τον πληθυσμό και τα πρόσωπα που διαμορφώνουν στρατηγική και λαμβάνουν αποφάσεις και επί μέρους επιδιώξεις, ως εξής:

δημιουργία πανικού, πρόκληση φόβου και ανασφάλειας και κάμψη του ηθικού του λαού

εσωτερική κοινωνική κατάρρευση και αποδιοργάνωση του κράτους

υπονόμευση της βούλησης και αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης    


Η δήλωση-''βόμβα''

Σήμερα το Πενταπόσταγμα θα προχωρήσει σε μία σημαντική αποκάλυψη. O στρατηγός ε.α. Hakki Pekin και πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών της Τουρκίας ανέφερε τα εξής σε δήλωσή του: 

''H Άγκυρα πρέπει να οργανώσει τους μετανάστες και να τους στείλει μαζικά στα νησιά του Αιγαίου. Να πάνε στα νησιά, να καρφώσουν την τουρκική σημαία και να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση!'' 

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς υπάρχουν ήδη 90.000 μετανάστες σε υπερπλήρεις καταυλισμούς και κέντρα σε όλη την ηπειρωτική χώρα, στα βόρεια σύνορα και στα νησιά του Αιγαίου. Η χώρα μας ουσιαστικά, δέχεται εδώ και 2-3 χρόνια έναν μεγάλο και ανηλεή τουρκικό υβριδικό πόλεμο, με στόχο να υποκύψει αμαχητί στις τουρκικές απαιτήσεις για υφαρπαγή ενεργειακών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ. 

Είμαστε ουσιαστικά σε ένα είδος «πολέμου» με την Τουρκία, χωρίς όπλα όμως, αν και αυτό θα γίνει πιθανόν σύντομα ως προέκταση των εκβιασμών των Τούρκων ειδικά προς την χώρα μας, που αποτελεί σαφώς το κυριότερο εμπόδιο στα νέο-οθωμανικά σχέδια. 

Δείτε το βίντεο - Οι δηλώσεις μεταξύ (2: 55-3: 30)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις