Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Απεβίωσε δεμένος και γυμνός σε διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ (video)


 Βίντεο ντοκουμέντο, που καταδεικνύει την εφιαλτική κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής, έρχεται στο φως. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας ηλικιωμένος ασθενής Covid-19, να βρίσκεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, σε άθλιες συνθήκες, δεμένος και γυμνός με μια πάνα, στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Το ντοκουμέντο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ασθενής τελικά απεβίωσε. Σύμφωνα με την ανάρτηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, ο ηλικιωμένος ήταν και ο ίδιος γιατρός – γενικός χειρουργός, 78 ετών, και έπασχε από καρκίνο στον πνεύμονα.

O 78χρονος ανέβασε πυρετό και εισήχθη στο νοσοκομείο της Νίκαιας στις 18 Μαρτίου. Εκεί του έγινε τεστ Covid, το οποίο βγήκε θετικό και μεταφέρθηκε στην κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου – ουσιαστικά η πρώην παθολογική – από όπου λήφθηκε και το βίντεο από άλλον ασθενή.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο ασθενής ζητούσε να ουρήσει και η απάντηση ήταν «να τα κάνει στα πάμπερς». Σε νεότερη ανάρτηση, με την οποία ανακοίνωσε και τον θάνατο του ασθενή, ο δικηγόρος ενημερώνει ότι υπάρχει και άλλο οπτικοακουστικό υλικό και ότι «η οικογένεια είναι αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι το τέλος».

TO BINTEO EXEI KATEBEI AΠO TO FB!

ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις