Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Ο ΜΑΝΤΗΣ ΤΕΙΡΣΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ Παυλάκη: «4ο κύμα στην Ελλάδα, μέσα στο καλοκαίρι»


Γιώργος Παυλάκης: Έρχεται νέο κύμα του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Έλληνα καθηγητή της Ιατρικής. Ο ίδιος ανέφερε ότι μπορεί να έχουμε 4ο κύμα μέσα στο καλοκαίρι. Αναλυτικότερα:

Γιώργος Παυλάκης: Όσα ανέφερε αρχικά

Την εκτίμηση ότι επειδή υπάρχουν κι άλλα στελέχη του κορονοϊού που είναι έτοιμα να «δείξουν τα δόντια τους», είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουμε και ένα 4ο κύμα το καλοκαίρι προχώρησε ο καθηγητής Ιατρικής Γιώργος Παυλάκης. «Αυτό το 4ο κύμα, αν είναι ο ιός καινούριος, μπορεί να συμβεί και το καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

Δηλώσεις Γιώργου Παυλάκη: Τι είπε για το 4ο κύμα του κορωνοϊού;

Ο κ. Παυλάκης χρησιμοποίησε, μάλιστα, το παράδειγμα της Ινδίας όπου λόγω ενός νέου στελέχους «προβλέπεται να γίνει σφαγή». «Ο ιός προσαρμόστηκε στον πληθυσμό και θερίζει» συμπλήρωσε ο καθηγητής Ιατρικής και επισήμανε ότι είναι θέμα χρόνου να βρει ο ιός, από τη στιγμή που του δίνουμε το χώρο, τρόπο να χτυπήσει.

Γ. Παυλάκης: Τι είπε στη συνέχεια

Βάσει των όσων ανέφερε, ο Γιώργος Παυλάκης, η μη τήρηση των μέτρων και τα κορονο-πάρτι συμβάλλουν στην αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου.

«Υπάρχει ακόμα υλικό για τον ιό, αν το αφήσουμε ελεύθερο θα κάνει μεγάλη ζημιά», τόνισε και προσέθεσε πως «αν αφήσουμε το επιδημιολογικό κύμα να σέρνεται θα φύγει πιο αργά, που σημαίνει ότι θα βλέπουμε κρούσματα μετά το Πάσχα, θα συνεχίσουν. Αυτό δεν είναι κατάλληλη συνταγή για το καλοκαίρι»

Ερωτηθείς για το Πάσχα είπε ότι «πάει να γίνει κάτι σωστό στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να πάει ο ιός σε κάθε εκκλησία. Θα γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα αν ανοίξουν τα ταξίδια». Τέλος, για τις συναντήσεις στα σπίτια είπε ότι, αν ο καθένας κρατήσει μια μικρή παρέα και δεν μαζευτούν 50 άτομα, δεν θα δώσουμε χώρο στον ιό. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι στο κύμα της Θεσσαλονίκης πέθαναν άνθρωποι που δεν έπρεπε να πεθάνουν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις