Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Η Δανία είναι η πρώτη χώρα που αποσύρει το εμβόλιο της AstraZeneca - Λιποθύμησε η επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου [βίντεο]

 


Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την αναστολή χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας, Τάνια Έρικσεν.

Η Έρικσεν βρισκόταν στην αίθουσα μαζί με τον γενικό διευθυντή της Επιτροπής Υγείας, Σέρεν Μπρόστρεμ, ο οποίος έδινε εξηγήσεις στους δημοσιογράφους αναφορικά με την απόφαση της χώρας να αποσύρει πλήρως το εμβόλιο της AstraZeneca από το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ο Δανός φαίνεται να ξαφνιάζεται καθώς δίπλα του η Έρικσεν σωριάζεται στο έδαφος. Αμέσως σπεύδει να βοηθήσει τη συνάδελφό του, η οποία δείχνει αρχικά να μην έχει τις αισθήσεις της. Η ίδια ανακοίνωσε αργότερα πως ανέκτησε τις αισθήσεις της, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!



Η Δανία είναι η πρώτη χώρα που αποσύρει το εμβόλιο της AstraZeneca
«Η Υπηρεσία Υγείας της Δανίας αποφάσισε να συνεχίσει τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 χωρίς το εμβόλιο από την AstraZeneca», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωση η δανέζικη υπηρεσία.

Η απόφαση αυτή, η οποία αφαιρεί το συγκεκριμένο εμβόλιο από το πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας, αναμένεται να καθυστερήσει κατά μερικές εβδομάδες τη διαδικασία στη χώρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δίκτυο TV 2.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/dania-lipothymise-epikefalis-synenteyxi-typoy
OK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις