Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Έκρηξη έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη (φώτο)


 Συναγερμός σήμανε στις αρχές τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, καθώς σημειώθηκε ένας ισχυρός θόρυβος έξω από την οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην περιοχή του Διονύσου.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση για πιθανή έκρηξη. Στο σημείο μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη. Απέκλεισαν τον χώρο και έκαναν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάποιος τραυματίας, ενω διαπίστωσαν ότι όντως είχε σημειωθεί έκρηξη χαμηλής ισχύος από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Από την πρώτη εικόνα που μετέφεραν οι αστυνομικοί έχουν προκληθεί ζημιές στην πόρτα του γκαράζ και μικρής έκτασης μαύρισμα. Αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν και να περισυλλέξουν τυχόν υπολείμματα του μηχανισμού που τοποθέτησαν άγνωστοι.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έξι ημέρες άγνωστος άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ στοχεύοντας την περίφραξη της οικίας του παρουσιαστή προκαλώντας φθορές στο εξωτερικό κουβούκλιο της πολυτελούς κατοικίας. Οι αστυνομικοί είχαν περισυλλέξει 13 κάλυκες από το σημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο συνεργάτης του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις