Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

video - Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

 Όσο εναγωνίως περιμένουν την παραλαβή εκείνων εκεί των υποτιθέμενων τεστ για να μπουστάρουν την εμπιστοσύνη του κοπαδιού ότι αυτός ο υπερ-ιός παραμονεύει, προσπαθούν όμοια με πολλές άλλες χώρες φυσικά να

οργανώσουν το σχέδιο που θα μας δώσει το καρότο και το λένε αποσυμπίεση. Με τον εξαναγκασμό μεγάλου αριθμού εργαζομένων και πελατών να βάζουν στη μύτη μπατονέτες ποντάρουν ότι θα φτάσουν στα ύψη τον αριθμό των “κρουσμάτων.”Βέβαια, παρότι για το αν αυτά τα τεστ εντοπίζουν τον αόρατο πολύ αμφιβάλλουμε, το ότι εντοπίζουν μπύρα είναι κάτι εξακριβωμένο.

Aλλά επειδή πλέον η παράσταση έχει βγει εκτός σεναρίου και το νιώθουν καλά κι οι ίδιοι, φαίνεται πως δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους στην οθόνη επιδιδόμενοι σε σκετσάκια δημοτικού έχοντας χάσει κάθε υποκριτικό πέπλο πολιτικής ορθότητας που πάντοτε φρόντιζαν να συντηρούν. Και μάλιστα την ίδια ώρα που μαθαίνουμε για τόσους άδικους θανάτους και τραυματισμούς μετά της εισροή αυτών των σκευασμάτων στο σώμα των ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Αυτοί μπορεί να δρούν συντονισμένα και απολύτως προγραμματισμένα κάτω από το πρόγραμμα του αφεντικού τους και μάλιστα πάντα προσπαθούσαν να μας κάνουν κι εμάς έτσι. Ανέκαθεν τυπικούς στις κανόνες που θα μας έκαναν καλούς πολίτες σε ένα παιχνίδι που πλέον έχει αποδειχθεί πλήρως πως ήταν από πριν καθορισμένο να αδικήσει αυτόν που το ακολουθεί. Αυτό όλο όμως επέβαλε από εμάς να έχουμε δεχτεί τις παρωπίδες τους αντι να μάθουμε να κοιτάμε πολυδιάστατα και να διακρίνουμε τους ορίζοντες που ανοίγονται κάθε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις