Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Η επανάσταση της νεολαίας: Χιλιάδες νέοι πάρταραν σε όλη την Ελλάδα - Αντίδραση σε κυβέρνηση για το αποτυχημένο lockdown

 


Το κίνημα τις πλατείας έχει επιστρέψει και πλέον είναι πιο δυνατό, καθώς συμμετέχουν πολλοί περισσότεροι νέοι, σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι νέοι μετά από έναν χρόνο ανούσιου lockdown, το οποίο δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να περιορίσει τα κρούσματα, αντιθέτως αυτά συνεχίζουν να αυξάνονται, ενώ ταυτόχρονα έχει καταστρέψει την οικονομία, παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και παρτάρουν, όπως μπορούν. 

Το Σαββατοκύριακο πολλές πλατείες της χώρας γέμισαν με νέους, μάλιστα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μαζεύτηκαν έως και 1.000 άτομα, τα οποία πάρταραν με DJ και δυνατή μουσική. 

Η πλατεία του Αγίου Γεωργίου ήταν γεμάτη κόσμο, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή. Παράλληλα εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν και στην Βεάκη στο Περιστέρι, όπου και έβαλαν δυνατά μουσική από τα αυτοκίνητα και ήπιαν τα ποτά τους. 

Αντίστοιχα πάρτι διοργανώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και στο Βόλο, αλλά και στη Ρόδο.

Να σημειώσουμε εδώ πως χθες υπήρξε συγκέντρωση κατοίκων στην πλατεία Βαρνάβα, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την έντονη αστυνομική παρουσία στην πλατεία. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει την ομάδα ΟΔΟΣ, η οποία ουσιαστικά φυλάει τα παγκάκια και δεν επιτρέπει σε κανέναν να εισέλθει στην πλατεία. 

Όλη αυτή η κωμική ενέργεια της κυβέρνησης ουσιαστικά δείχνει τον λάθος τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί την πανδημία, καθώς μετά από έναν χρόνο lockdown είναι λογικό οι νέοι να βγαίνουν στις πλατείες για να ξεφαντώσουν. Η κυβέρνηση έχει βάλει «λουκέτο» στην εστίαση εδώ και έναν χρόνο, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει σε ανοργάνωτα πάρτι. 

Αν η εστίαση ήταν ανοιχτή και λειτουργούσε με κανόνες, τότε και οι νέοι θα είχαν διέξοδο, αλλά και θα υπήρχε μεγαλύτερη ασφάλεια, σε σχέση με τον κορωνοϊό. 

Αντιθέτως αυτό που βλέπουμε είναι τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να κάνουν συνεχώς ρεπορτάζ για το εάν υπήρχαν αρκετοί νέοι σε μία πλατεία ή όχι, και να τους κατηγορούν για τα αυξημένα κρούσματα, ασχέτως αν και τα κρούσματα ήταν ήδη αυξημένα προτού οι νέοι ξεκινήσουν την επανάσταση τους. 

Δείτε ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις