Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Η επιστολή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που "καίει" το αφήγημα της πανδημίας


Κούζουνα Σταυρούλα:

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία επιστολή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας προς τον Υπουργό Υγείας, τον ΕΟΔΥ και οποιονδήποτε νομικά υπεύθυνο δυνάμενο να

απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

1. Αν ο ΠΟΥ έχει παρουσιάσει επίσημα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, την απομόνωση του γονιδιώματος SARS COV 2 σε κυτταροκαλλιέργεια και την επίδειξή του στο μικροσκόπιο. Όπως επίσης την ειδική αλληλουχία του γονιδιώματος με PCR και με τεστ αντισωμάτων έμμεσου αν όσο φθορισμού.

2. Αν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του ΠΟΥ και πού έχει δημοσιευτεί, σχετικά με την απόδειξη ότι ο νέος κορωνοϊός ικανοποιεί τα 4 κριτήρια του Koch.

3. Αν υπάρχει η εικόνα και πού του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου σε δείγματα ιστών πνεύμονες κτλ του ιού SARS COV 2 αλλά και μικροσκοπική και μακροσκοπική διαφορική διάγνωση.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Υπουργό της Δικαιοσύνης και στον Εισαγγελέα Εφετών. 


Με απλά λόγια, κάθε ιός έχει γονιδίωμα. Αν δεν υπάρχει γονιδίωμα, αν δεν υπάρχει εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, αν δεν τηρούνται τα 4 κριτήρια του Koch, τότε δεν μπορεί να τεκμηριωθεί η ύπαρξη της νόσου.


Τα κριτήρια του Koch είναι :

1) Ο ύποπτος παθογόνος μικροοργανισμός πρέπει να υπάρχει σε όλα τα άτομα που πάσχουν από την ασθένεια αλλά όχι στα υγιή.

2) Ο ύποπτος μικροοργανισμός μπορεί να απομονωθεί απ' το άρρωστο άτομο και να αναπτυχθεί σε αμιγή καλλιέργεια.

3) Όταν ο καλλιεργημένος μικροοργανισμός εισάγεται σε υγιές άτομο πρέπει να προκαλεί τη συγκεκριμένη ασθένεια.

4) Ο μικροοργανισμός πρέπει στη συνέχεια να απομονωθεί εκ νέου από τον πειραματικό ξενιστή και να είναι πανομοιότυπος με τον αρχικό μικροοργανισμό.


Είναι λοιπόν πασιφανές πως οι ιατροδικαστές αμφισβητούν τον πραγματικό αριθμό νεκρών από τον νέο κορωνοϊό καθώς δεν ισχύουν τα ανωτέρω. Δίνουν επίσης έμφαση στο γεγονός πως το μοριακό PCR test δεν αποτελεί ΔΙΆΓΝΩΣΗ, απλά ανιχνεύει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πάρα πολλά και εύλογα...το σημαντικότερο όμως είναι το εξής:

-Τελικά αφού ο SARS COV 2, όπως όλα δείχνουν, είναι ένας θεωρητικός ιός, ποιος ο σκοπός όλων των μέτρων (απάνθρωπων και αντισυνταγματικών) για την προστασία μας απ' τον "αόρατο εχθρό"; 



Κούζουνα Σταυρούλα, 

δημοσιογράφος ηλεκτρονικού τύπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις