Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Αφαιρει απο τους ανθρωπους παγια ανθρωπινα δικαιωματα ο Ηλίας Μόσιαλος: Χρειάζονται δύο τεστ την εβδομάδα και όχι μόνον ένα, για να ανοίξουν τα σχολεία-Η ανάρτησή του


ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ; ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕ LOCKDOWN ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ...
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... 
ΩΣ ΠΟΤΕ;

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΑΣΙΑΛΟΥ:

Επιστροφή στην κανονικότητα όταν θα έχει εμβολιαστεί ποσοστό μεγαλύτερο του 60% του ελληνικού πληθυσμού ή το 70% -75% των άνω των 50 ετών, εκτίμησε ότι θα υπάρξει ο Ηλίας Μόσιαλος, σε διαδικτυακή ομιλία του για τον κορονοϊό.


 
Μιλώντας στη διαδικτυακή εκδήλωση που φιλοξένησε η Generali σε συνεργασία με την Affidea και κεντρικό ομιλητή τον διακεκριμένο καθηγητή, ο Ηλίας Μόσιαλος αναφέρθηκε στα self–test και χαρακτήρισε γενναία την απόφαση παροχής τους από την ελληνική κυβέρνηση, ωστόσο σημείωσε ότι ο έλεγχος είναι πιο αποτελεσματικός όταν γίνεται στοχευμένα σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες και όχι στον γενικό πληθυσμό.

Ωστόσο, υπογράμμισε την ανάγκη μελέτης για ανοσία του πληθυσμού και την παρακολούθηση εξέλιξης των μεταλλάξεων του ιού, καθώς δεν αποκλείεται ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας τον Δεκέμβριο, η οποία όμως θα επηρεάσει μικρότερες ομάδες πληθυσμού και ομάδες που δεν θα έχουν εμβολιαστεί, όπως οι αρνητές των εμβολίων. Εξέφρασε δε την αισιιοδοξία του για τις εξελίξεις, εφόσον οι εμβολιασμοί προχωρήσουν ομαλά.

Ο εμβολιασμός ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας
Ο κ. Μόσιαλος ανέφερε ότι ο εμβολιασμός ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα με τη δημιουργία αντισωμάτων και μέσω κυτταρικής ανοσίας, προσθέτοντας ότι το ποσοστό ανοσο-απόκρισης των εμβολίων αγγίζει μέχρι και το 99%. Ωστόσο, τόνισε ότι καθώς το ιικό φορτίο που μένει στον οργανισμό μας αν έχουμε νοσήσει είναι πολύ μικρό, η πιθανότητα μετάδοσής του ιού σε τρίτους είναι μόλις 10%-20% βάσει των μέχρι τώρα μελετών αλλά υπαρκτή.

Για τον λόγο αυτό, όπως είπε, συνεχίζει να παραμένει προτεραιότητα η τήρηση μέτρων, μέχρι να εμβολιαστεί η πλειοψηφία του πληθυσμού.


 
Ο καθηγητής μίλησε με αισιοδοξία στην επόμενη μέρα τονίζοντας ότι η εξέλιξη των εμβολιασμών και η μεταφορά των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους θα συμβάλλουν στη μετάβαση στην επόμενη μέρα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Τεστ και αλλες ιατρικές πραξεις στα παιδια μας μπορουμε να αρνηθουμε με τον νόμο! Διαδωστε το!

Παρακαλώ κοινοποιουμε το βίντεο!!! Να το δουν όλοι οι γονείς!!!!

Προσοχή γονείς!!!!
Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός ή διευθυντής δεν δέχεται το παιδί σας στο σχολείο λόγο άρνησης σας να κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη πρέπει να γνωρίζετε ότι η υποχρεωτική εκπαίδευση προστατεύεται βάσει Συντάγματος. Να ζητήσετε να σας το δώσουν γραπτώς αυτό αν επιμένουν. 

Φίλοι γονείς κικλαρετε πάνω στην δήλωση δεξί κλικ και αποθήκευση στον υπολογιστή σας οστε να το τυπώσετε και να το καταθέσετε στην διεύθυνση του σχολείου και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της περιοχής σας αν το παιδί σας πηγαίνει στο νηπιαγωγείο ή στο δημοτικό σχολείο και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση αν το παιδί σας πηγαίνει σε γυμνάσιο ή λύκειο και ζητάτε να σας δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις