Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Κυπαρισσία: Απολογείται ο δράστης που σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο


 Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κυπαρισσίας από το έγκλημα μέσα στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Ο 72χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο οδηγήθηκε χθες, Πέμπτη, στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Ο 72χρονος χθες εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο ηλικιωμένος υποστήριξε ότι το έγκλημα “ήταν θέμα τιμής” και διευκρίνισε πως η διαφωνία του με τον αδικοχαμένο 39χρονο αφορούσε έναν λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε από τις εισαγγελικές Αρχές να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Kαρέ καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου στο κατάστημά του

Τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας καταδεικνύουν την αγριότητα του εγκλήματος και δείχνουν πως ο δράστης ήταν αποφασισμένος να εκτελέσει τον 39χρονο. Στο βίντεο που έφερε στο φως το Mega φαίνεται ο 72χρονος να εισέρχεται με γοργό βήμα μέσα στο κατάστημα, όπου εκτός του θύματος βρίσκονται και τρεις πελάτες. Πλησιάζει τον 39χρονο, φαίνεται να έχουν μία μικρή στιχομυθία, με τον δολοφόνο να μην διστάζει και να τον πυροβολεί εν ψυχρώ στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Σε βίντεο του Ionian TV, από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και στη συνέχεια ακούγεται ο πυροβολισμός. Ακολουθεί φασαρία και αναστάτωση, ενώ ο ηλικιωμένος βγαίνει από το μαγαζί και αρχίζει να περιφέρεται έξω από το κατάστημα, περπατώντας σαστισμένος πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο. Στις εικόνες καταγράφεται και η στιγμή που το θύμα μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα που του επέφερε ο δράστης στην κοιλιακή χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις