Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

61χρονη πέθανε πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca - Μήνυση για ανθρωποκτονία καταθέτει η οικογένεια

 Η οικογένεια μιας 61χρονης η οποία πέθανε από θρόμβωση που εμφανίστηκε πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία την Τετάρτη. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης, Αντώνης Σακαρούδης, μίλησε για το θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή. 

«Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό. Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca τους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα υποβληθούν στον εμβολιασμό. Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και το δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους εμβολιαστεί» σημείωσε.

Τι λέει ο γιός της

Μιλώντας στο MEGA ο γιος της 61χρονης αναφέρθηκε λεπτομερώς στην υπόθεση λέγοντας ότι η μητέρα του «έκανε το Σάββατο 27 Μαρτίου το εμβόλιο και αργά το ίδιο βράδυ της έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και έκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. Στη μία και τέταρτο την ξαναπήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκε στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Η άτυχη γυναίκα είχε περάσει περάσει περιπέτεια με τον καρκίνο τρεις φορές και τον είχε νικήσει. «Αυτό είναι που μας έχει τρελάνει. Νίκησε από τον καρκίνο, και πήγε για κάτι καλό, να εμβολιαστεί, και έφυγε από αυτό» συμπλήρωσε ο γιος της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις