Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ;;; ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ: “ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ….” – ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ


Η παγκόσμια ειρήνη κρέμεται από μία κλωστή. Πριν από λίγο ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας κατηγόρησε τη Ρωσία ότι απειλεί κατάφωρα την Ουκρανία με καταστροφή, καθώς οι φόβοι συνεχίζουν να αυξάνονται για πιθανή κλιμάκωση των εχθροπραξιών στα ανατολικά της χώρας.

Οι μάχες έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες στις περιοχές Ντόνετσκ και Λούγκανσκ της Ουκρανίας, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις πολεμούν τους Ρώσους αυτονομιστές από τον Απρίλιο του 2014.

Την ίδια ώρα, η Ρωσία έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες στρατεύματα, καθώς και άρματα μάχης και πυροβολικού κοντά στα σύνορα. Η Μόσχα έχει επίσης κινητοποιήσει στρατεύματα στην προσαρτημένη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας της Κριμαίας, την οποία κατέλαβε από την Ουκρανία πριν από εφτά χρόνια.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντίτρο Κούλιμπα απεύθυνε τελεσίγραφο πολέμου στη Ρωσία λέγοντας οτι «η κόκκινη γραμμή της Ουκρανίας είναι το κρατικό σύνορο. Εάν η Ρωσία διασχίσει την κόκκινη γραμμή, τότε θα πρέπει να υποφέρει . Ο κόσμος είναι στο πλευρό της Ουκρανίας και του διεθνούς δικαίου».

Η σοβαρότητα της κατάστασης είναι εμφανής από τον χάρτη που θα δείτε παρακάτω. Το ΝΑΤΟ έχει ήδη αναπτύξει 40.000 στρατιώτες και 15.000 τανκς και πυροβολικό κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, κυρίως στη Μαύρη Θάλασσα και στις περιοχές της Βαλτικής. Επίσης, τα πολεμικά πλοία έχουν περικυκλώσει τη Ρωσία στην Μαύρη Θάλασσα έχοντας πάρει θέσεις μάχης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

 

“Να χτυπήσουμε τους Ουκρανούς με πυρηνικά”

Ο γνωστός Ρώοος πολιτικός Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι κάλεσε τον Βλάντιμιρ Πούτιν να κτυπήσει με πυρηνικά τις ουκρανικές στρατιωτικές βάσεις.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στο ΝΑΤΟ να τοποθετήσει στις ουκρανικές πόλεις πυραύλους που θα έχουν στόχο την Ρωσία. Πρέπει να επιτεθούμε πρώτοι και να κτυπήσουμε με σφοδρότητα και να καταλάβουμε τη μισή Ουκρανία», είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Από την μεριά του ο γνωστός Ρώσος σχολιαστής Sergei Kurginyan. Ανέφερε στον ίδιο τόνο:

«Ως ΕΣΣΔ ήμασταν κάποτε η δεύτερη οικονομία στον κόσμο και τώρα η οικονομία μας ισοδυναμεί μόνο στο 2% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Εάν χάσουμε την επιρροή μας στην Ουκρανία και υποχωρήσουμε απέναντι στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ υποβιβαζόμαστε στο καθεστώς μιας απλής χώρας, ίσης μεταξύ ίσων. Αυτός ο νέος ρόλος είναι απαράδεκτος για την Ρωσία και οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμη να κάνει ότι μπορεί να αποκαταστήσει την παλιά της αυτοκρατορική ισχύ», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις