Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Παγκόσμια αμηχανία από την επίθεση του Anthony Fauci σε Ισραηλινούς επιστήμονες

 Αιτία η έρευνα των Ισραηλινών που έδειξε ότι οι μεταλλάξεις είναι πολλαπλάσιες ανάμεσα σε εμβολιασθέντες

Προβληματισμό προκαλεί η μάλλον ανέλπιστη και ανεξήγητη (σχεδόν οργισμένη) αντίδραση του Dr. Anthony Fauci,  επικεφαλής ιατρικού

συμβούλου του Προέδρου Joe Biden για τα αποτελέσματα έρευνας Ισραηλινών επιστημόνων που δημοσιεύσαμε και στο The Clockwork Orange Times.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Η έρευνα των συναδέλφων του από το Ισραήλ οι οποίοι σημειωτέον βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης μέσα από πανεπιστημιακά Νοσοκομεία είναι -όπως οι ίδιοι οι επιστήμονες την χαρακτήρισαν-η πρώτη έρευνα που έγινε στο πραγματικό κόσμο.

Το The Clockwork Orange Times ξεδιπλώνει όλες τις λεπτομέρειες της ιστορίας.

Ας ξεκινήσουμε με την αντίδραση του Fauci.

“Με όλο τον σεβασμό στους τόσους πολλούς Ισραηλινούς φίλους μου, νομίζω ότι αυτή η διατύπωση (των συμπερασμάτων της έρευνας), ήταν τόσο συγκεχυμένη θα μπορούσατε να είστε! Το μόνο πράγμα που δεν μπερδεύτηκε ήταν ότι ίσως χρειαζόμαστε  δύο δόσεις του εμβολίου, όπως έχουμε πει ώστε να λάβουμε μεγαλύτερη προστασία. Επίσης εξαρτάται από το εάν θα έχουν περάσει μία ή δύο εμβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση.
“Το ακόμη πιο παραπλανητικό μέρος της έρευνας (σας) είναι αυτό που δείχνει ότι είναι πιο πιθανό να κολλήσουμε τις παραλλαγή [B.1.] 351 (της Νοτίου Αφρικής)  εάν εμβολιασθούμε με τα εμβόλια mRNA. Αυτό δεν συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μετά τον εμβολιασμό, έχετε πολύ καλά προστατευθεί!…”

“Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι εάν αρρωστήσεις (αφού έχεις εμβολιασθεί) θα περάσεις την ασθένεια ελαφρά και δεν θα νοσήσεις σοβαρά ούτε θα πεθάνεις…”

Η αγωνία του Fauci ώστε να μην αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι λογική και έως ένα βαθμό ανθρώπινη μια και ο πλανήτης εξαρτά τη τύχη του από τη πορεία του εμβολιασμού.

Μόνο που η συγκεκριμένη έρευνα είναι η πρώτη που έγινε στο πραγματικό κόσμο με πραγματικούς ασθενείς-400 εμβολιασθέντες και 400 μη εμβολιασθέντες.

Πράγματι σήμερα πλέον οι θάνατοι στο Ισραήλ έχουν ελαχιστοποιηθεί- ο ημερήσιος αριθμός τους είναι μονοψήφιος.

Πάροτι το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 52% του πληρθυσμού του και με τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer και είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στους εμβολιασμούς το The Clockwork Orange Τimes καλεί τόσο τους αναγνώστες όσο και την επιστημονική κοινότητα να λάβουν υπόψη τους το εξής>

Το Ισραήλ από το Μάρτιο του 2020 είναι σχεδόν εφτασφράγιστο για τους ξένους τουρίστες. Ακόμη και οι Ισραηλινοί που είχαν συγγενείς πρώτου βαθμού στο Ισραήλ αλλά δεν διέθεταν Ισραηλινό διαβατήριο δεν μπορούσαν να μπουν στη χώρα από καμμία είσοδο. Τους επετράπη να ταξιδέψουν μόλις λίγο πριν τις εκλογές της 26ης Μαρτίου.

Οι δε Ισραηλινοί (κάτοχοι ισραηλινού διαβατηρίου) που είχαν πάει στο Ντουμπάι για ξεσάλωμα και επέστρεψαν τους μαντρώσανε για τα καλά και έτσι κόπηκε ο βήχας γι΄αυτά τα ταξίδια σε επικίνδυνες περιοχές.

Τουρίστας ακόμη δεν πάτησε στο Ισραήλ.

Ακούγεται ότι περί τα μέσα Μαίου θα επιτραπεί πρώτα σε οργανωμένα group να ταξιδέψουν στη χώρα στα οποία θα συμμετέχουν αποκλειστικά εμβολιασθέντες τουρίστες.

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μας οι Ισραηλινοί ακύρωσαν μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο το ταξίδι του επικεφαλής της Pfizer Albert Bourla και της συνοδείας του στη χώρα επειδή δεν είχαν εμβολιασθεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου. Άλλο κι αυτό: O επικεφαλής της Pfizer να μην σπεύδει να εμβολιασθεί πρώτος!

Όσο για τον Νίκο Βέρτη που είναι πολύ δημοφιλής στο Ισραήλ για να πετάξει τόσο ο ίδιος, όσο και η συνοδεία του στη χώρα θα πρέπει να εμβολιασθούν με το εμβόλιο μίας δόσης της Johnson & Johnson για να γίνει η συναυλία της 13ης Μαίου. Το εμβόλιο για την ώρα σταμάτησε στις ΗΠΑ. Για να δούμε τη συνέχεια…

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά;

Γιατί θέλουμε να εξηγήσουμε στο κόσμο ότι το Ισραήλ εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε γυάλα. Στη χώρα δεν περνάει κουνούπι. Δεν έχει σύνορα στη Κακαβιά για να περνάνε λαθραία οι καλοχτενισμένοι Αλβανοί, Πακιστανοί, Αφγανοί κλπ ομορφόσογα του πλανήτη.

Το Ισραήλ εδώ κι ένα χρόνο είναι σχεδόν εφτασφράγιστο και σε διαρκείς καραντίνες οι κάτοικοί του. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων και η μη μεταδοτικότητα των εμβολιασθέντων θα καταμετρηθεί εάν αρχίσουν να χαλαρώνουν τα σκληρά απαγορευτικά μέτρα στη χώρα-πρωταθλητή των εμβολιασμών.

Πάμε παρακάτω. Η συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν ήταν η πρώτη έρευνα στο πραγματικό κόσμο.

Διεξήχθη από τη Clalit Health Services και το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.

Το The Clockwork Orange Times δημοσίευσε ως εξής την έρευνα>

Το εμβόλιο των Pfizer/BioNΤech είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι της μετάλλαξης της Νοτίου Αφρικής. Eπίσης η μία δόση του εμβολίου δεν αρκεί για να αντιμετωπισθεί η βρετανική παραλλαγή. Και κάτι ακόμη πιο ανησυχητικό> Όσοι έχουν εμβολιασθεί εμφανίζονται πιο ευάλωτοι στις μεταλλάξεις από τους μη εμβολιασθέντες!

Αυτά είναι τα συμπεράσματα μίας νέας μελέτης η οποία έρχεται να αυξήσει τον συναγερμό ανάμεσα στoυς επαγγελματίες της Υγείας για την ανάγκη συνέχισης της παρακολούθησης του αερολιμένα του Ισραήλ ώστε να μείνουν εκτός της χώρας οι επικίνδυνες μεταλλάξεις.

To ρεπορτάζ παρουσιάζει η Maayan Jaffe-Hoffman στη The Jerusalem Post.

Όπως αντιλαμβάνοναι οι αναγνώστες του The Clockwork Orange Times πρόκειται για έναν κυκεώνα η καλύτερα για έναν φαύλο κύκλο. Το Ισραήλ συμπλήρωσε ένα χρόνο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα όσων δεν έχουν Ισραηλινό διαβατήριο.

Μόλις τον Απρίλιο επέτρεψε την είσοδο σε συγγενείς πρώτου βαθμού που φθάνουν από το εξωτερικό.

Η απαγόρευση για τους ξένους εξακολουθεί να ισχύει. Με απλά λόγια τουρίστας γιοκ στο Ισραήλ έως και σήμερα.

Το “απρόσμενο” συμπέρασμα της έρευνας που θέλει τις μεταλλάξεις του ιού να είναι πολλαπλάσιες ανάμεσα στους εμβολιασθέντες θα μπορούσε να δώσει έδαφος στους συνομωσιολόγους αρνητές των εμβολίων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι εμβολιασμοί προκαλούν τις μεταλλάξεις καθώς ο ιός μεταλάσσεται ώστε να αντιμετωπίσει το εμβόλιο.

Η μελέτη, που διεξήχθη από την Clalit Health Services και το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, ήταν η πρώτη του είδους της με βάση δεδομένα του πραγματικού κόσμου. Έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο MedRxiv και ως εκ τούτου δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους.

“Τα αποτελέσματα δείχνουν την ανάγκη για γενετική αλληλούχιση και συνεχή παρακολούθηση για νέες παραλλαγές, καθώς και συνεχιζόμενη εφαρμογή μη φαρμακευτικών μέτρων”, δήλωσε ο Δρ Doron Netzer, επικεφαλής της Community Medicine στο Clalit, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης.

Προηγούμενες εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι η παραλλαγή της Νότιας Αφρικής θα μπορούσε να διασπάσει την προστασία που παρέχεται από το εμβόλιο Pfizer, αλλά οι εργαστηριακές μελέτες δεν διατηρούνται πάντα στην πραγματική ζωή.
Η συγκεκριμένη μελέτη αντιμετωπίζει μια έκθεση που κυκλοφόρησε η Pfizer νωρίτερα αυτό το μήνα σύμφωνα με την οποία το εμβόλιο ήταν 100% αποτελεσματικό στην πρόληψη του ιού μεταξύ των συμμετεχόντων που δοκιμάστηκαν στη Νότια Αφρική, όπου η μετάλλαξη είναι επικρατούσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις