Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ξανακτύπησε: Αυτή την «έξυπνη» μάσκα θα φοράτε στο μέλλον!


 Πρωτοφανές βίντεο

Το διαβόητο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το βιβλίο του οποίου “Th Great Reset” και σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη διαβάζει με αμέριστη προσοχή ο πρωθυπουργός

Κ.Μητσοτάκης έκανε πάλι το θαύμα του:

Προεξόφλησε ότι και στο μακρινό μέλλον θα φοράμε μάσκες και μας "προτείνει" την «έξυπνη μάσκα», κατά σαν την έξυπνη σίτα.

Σύμφωνα με τους «εγκεφάλους» του WEF η έξυπνη μάσκα θα μας ειδοποιεί πότε πρέπει να τη φορέσουμε, πότε πρέπει να την πλύνουμε, πόσες ανάσες παίρνουμε το λεπτό, αν έχει συγκεντρωθεί μεγάλο ποσοστό CO2 να τη βγάζουμε για να αναπνέουμε και άλλοι τέτοια αυτοματισμοί.

Πιθανότατα στο μέλλον θα δούμε και άλλους τέτοιους «αθώους» αυτοματισμούς και «εξυπνάδες»: Όπως για παράδειγμα μια «καλή ιδέα» είναι η μάσκα να συνδέεται με ένα κέντρο δεδομένων το οποίο θα αναλύει την αναπνοή και θα μας ειδοποιεί πότε πάσχουμε από κάποια ασθένεια, ή πότε θα αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας ότι έχουμε αγωνία ή ταραχή  για κάτι και θα μας προτείνει να παίρνουμε κάποιο χάπι.

Όλα είναι πιθανά. Εδώ που έχουμε φτάσει τίποτα δεν πρέπει να φαίνεται απίθανο.

Το WEF επιπρόσθετα μας ενημερώνει ότι δαπανήσαμε  το 2020  166 δισ.$ για μάσκες και για να δικαιολογήσει τη χρήση της «έξυπνης» μάσκας μας πληροφορεί ότι η άλλες αναλώσιμες μάσκες μιας χρήσης είναι πρόβλημα για το περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Οπότε για να προστατέψετε το περιβάλλον επιβάλλεται να πάρετε την «έξυπνη μάσκα».

Βέβαια αυτό που αναρωτιούνται πολλοί και δικαίως, είναι πως το WEF γνωρίζει ότι στο μέλλον θα χρειαζόμαστε μάσκες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις