Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Σε άλλο σύμπαν η κυβέρνηση: Βλέπει «πτωτική τάση πανδημίας» μετά την χθεσινή εκτόξευση κρουσμάτων & νεκρών!


 Τι κι αν χθες, Τρίτη 27/4 είχαμε εκτόξευση κρουσμάτων με το «κοντέρ» να γράφει 3.313 νέα κρούσματα και 92 νεκρούς, όσα δηλαδή είχαμε και πριν 1,5 μήνα στις αρχές Μαρτίου, αυτό δεν εμπόδισε την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη να δηλώσει σήμερα πως η πανδημία έχει «πτωτική τάση», θέλοντας να δείξει ότι το lockdown δουλεύει και θα μας οδηγήσει στο άνοιγμα. 

Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος συνέχισε να ξεστομίζει εναλλακτικά γεγονότα και για τον εμβολιασμός, αφού δήλωσε πως οι νέοι προσέρχονται για εμβολιασμό με AstraZeneca παρόλο που έχουν πάει μόλις 30.000 στο 1.000.000.

Αρχικά η Αριστοτελία Πελωνή δήλωσε πως υπάρχει «Λίγο πριν το Πάσχα έχουμε σταθερά πτωτική πορεία της πανδημίας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες».

«Ο δείκτης θετικότητας είναι κοντά στο 4. Τα στοιχεία που έχουμε τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ ενθαρρυντικά και πολύ θετικά. Θετικό είναι και ότι προσέρχεται για εμβολιασμό η ηλικιακή ομάδα 30-39», πρόσθεσε. 

Τέλος αναφερόμενη στο άνοιγμα της εστίασης από τη Δεύτερα του Πάσχα, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τη μεγάλη εικόνα που είναι ο εμβολιασμός, αλλά και η... βελτίωση του καιρού

Η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να μην παραδεχθεί την αποτυχία του lockdown, ακόμα κι αν πρέπει να απαρνηθεί την ίδια την πραγματικότητα καθώς γνωρίζει πως αν το παραδεχθεί πως κατέστρεψε οικονομία και υγεία χωρίς κανέναν όφελος, τότε θα πρέπει την ίδια ημέρα να παραιτηθεί.

Με αυτές τις δηλώσεις η κ.Πελώνη υπενθύμισε ταυτόχρονα τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε ο προηγούμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, αφού αυτά που του ζητούσαν να πει δεν είχαν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις