Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Στα άκρα η κόντρα Φαίδωνα Βόβολη – Κυβέρνησης! Ο Επικεφαλής των Ελεύθερων Ξανά τους πάει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ!


 Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες κατά του στυγνού εκβιασμού της κυβέρνησης προς τους υγειονομικούς λειτουργούς σχετικά με τον εμβολιασμό για την καταπολέμηση του κορονοϊού που τείνει να κάνει υποχρεωτικό ο νυν πρωθυπουργός και η «παρέα» του.

Ο επικεφαλής των Ελεύθερων Ξανά, Φαίδων Βόβολης αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ένα γεγονός άκρως ανησυχητικό και κάλεσε τον κόσμο να δημοσιεύσει ονόματα για να πάει όπως δήλωσε δικαστικά τους εκβιαστές κυβερνώντες!

Ο διάσημος καρδιολόγος αποκάλυψε τις απειλές που δέχονται νοσηλευτές και γιατροί στο Ρέθυμνο ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του έχουν γίνει αποδέκτες εκατοντάδων καταγγελιών σε όλη τη χώρα. Οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι ραγδαίες και όπως φαίνεται τον ρόλο της πραγματικής καταγγελτικής αντιπολίτευσης τον ασκεί πράγματι ο Επικεφαλής των Ελεύθερων Ξανά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Φαίδωνα Βόβολη που απέσπασε από το 1ο λεπτό χιλιάδες likes από τους υποστηρικτές του.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις