Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Survivor: "Πάρτι" στο Twitter με τα "όπλα" της Χριστίνας, τον Σάκη και την ψηφοφορία


 Τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τους παίκτες των δύο ομάδων, που ψήφισαν δύο συμπαίκτες τους και στη συνέχεια ο Κόρο και ο Ηλίας έπρεπε να υποδείξουν δύο ακόμη για να συμπληρωθεί η τετράδα.

Οι εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού δεν έλειψαν. Ο Αλέξης Παππάς τα έβαλε με τον Τζέιμς Καφετζή και τον χαρακτήρισε ως το μεγάλο αγκάθι του ριάλιτι επιβίωσης. Το Twitter αντέδρασε φυσικά στα όσα εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο.

«Το μεγάλο αγκάθι στο φετινό Survivor είναι ο Τζέιμς. Είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε όλοι έχουμε καταλάβει, ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω όλα τα παιδιά κόκκινους και μπλε, είναι πασιφανές πως είναι αυτός που λειτουργεί και από κάτω και από πλάγια. Καθόλου ευθεία. Για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει» τόνισε εκνευρισμένος ο ηθοποιός.

«Είναι τεράστιο λάθος, τώρα, του Ηλία να κάνει παρέα με αυτό τον άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η τακτική του δεν δουλεύει και θα μας πάρει η μπάλα όλους όσο συνεχίζει να κάνει παρέα μαζί του» απάντησε ο Τζέιμς.

«Ο Τζέιμς είναι το μεγάλο αγκάθι του φετινού Survivor. Πρέπει να φύγει αυτός ο άνθρωπος. Υπάρχει πρόβλημα» υπογράμμισε ο Αλέξης.

Η Χριστίνα Κεφαλά σε δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα του Survivor μίλησε για τα "όπλα" της απέναντι στα υπόλοιπα κορίτσια. Η παίκτρια παρομοίασε τις συμπαίκτριές της με τον... Σουγκλάκο, ενώ ως δικό της υπερόπλο θεωρεί το στήθος της, το οποίο όμως δεν την βοηθά πολύ στον στίβο μάχης. "Εδώ, λοιπόν, στο νησί του Survivor που βρισκόμαστε όλα και όλα έξι κορίτσια έχουμε απομείνει. Να μας χαίρονται τα αγόρια! Από αυτά τα κορίτσια τα πέντε κορίτσια είναι σαν τον Σουγκλάκο! Έχουν κοιλιακούς, δικέφαλα, τρικέφαλα, τετρακέφαλα, γλουτούς… Φουλ γυμνασμένα σώματα" περιέγραψε, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

"Η μόνη όμως αυτές που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ! Τι να κάνω… Αναμφισβήτητα είμαι εγώ. Τι να κάνω… Τα μόνα μου όπλα είναι αυτά! Δυστυχώς όμως βρίσκουν σε τσουλήθρες, σε λάσπες, σε έρπην, τι να κάνω; Τι να κάνω; Αφού τα όπλα μου είναι αυτά, που να πάω η κακομοίρα;” αναρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα. Δυστυχώς όμως, τα... όπλα της δεν ήταν αρκετά για να κάνουν τους συμπαίκτες της να μην την ψηφίσουν, και έτσι όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, η δεύτερη υποψήφια είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτος υποψήφιος είχε αναδειχθεί ο Τριαντάφυλλος. Μετά ο Γιώργος Κορόμι και ο Ηλίας Μπόγδανος έπρεπε να διαλέξουν δύο ακόμη υποψηφίους προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Κόρομι αποφάσισε να επιλέξει τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος τον Αλέξη Παππά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις