Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Θρίλερ με το γηροκομείο στην Κρήτη: Συνελήφθη νοσηλευτής - Αναζητούνται άλλα δύο άτομα


 Εξελίξεις στην υπόθεση με το γηροκομείο στα Χανιά. Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες.

Νοσηλευτής που εργάζεται στο γηροκομείο στα Χανιά της Κρήτης το οποίο έχει μπει στο επίκεντρο ερευνών λόγω δεκάδων ύποπτων θανάτων τροφίμων, συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νοσηλευτής πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε μία γυναίκα, που ο συλληφθείς είχε κατονομάσει - κάτω από δημοσίευμα στο ίντερνετ - ως την υπεύθυνη σκευωρίας.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πώς εξελίσσεται η έρευνα

Σημειώνεται πως οι διωκτικές Αρχές έχουν διευρύνει την έρευνά τους αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα αναλύονται περιστατικά από το 2017 έως το 2019, σύμφωνα με τον Alpha.

Μετά τις αρχικές καταγγελίες, ήταν αρκετές οι νέες που έγιναν στις Αρχές. Παιδιά ατόμων που είχαν διαμείνει στον οίκο, ζήτησαν από τις Αρχές να διερευνήσουν και τις δικές τους περιπτώσεις.

Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση ενός άνδρα, ο οποίος σημείωσε πως άφησε τον πατέρα του στο γηροκομείο το 2019 και ενώ ήταν ένας απολύτως λειτουργικός άνθρωπος, όταν τον είδε μετά από δύο εβδομάδες, αντίκρισε ένα άλλο άτομο.

Όπως είπε, είχε χάσει 10 κιλά, ενώ ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο και το σώμα.

Ζήτησε να τον πάρει άμεσα σπίτι και αφού τον ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν δύο ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, το ίδιο βράδυ τον ενημέρωσαν ότι πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Ο ίδιος ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, κάτι που όμως δεν προχώρησε.

Παράλληλα, και σύμφωνα με την ίδια πηγή, γίνεται έρευνα για την πώληση ενός σπιτιού από ηλικιωμένη τρόφιμο.

Ειδικότερα, η γυναίκα φέρεται να είχε πουλήσει το ακίνητο στο ένα τέταρτο της τιμής του και οι Αρχές προσπαθούν να βρουν σε ποια χέρια κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις