Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Βύρωνας: Σοκάρει ο πατέρας ανήλικης για επίθεση με πετρέλαιο - "Τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ"


 Εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι έχουν ανήλικες που δέχθηκαν επίθεση με πετρέλαιο από γυναίκα στον Βύρωνα.

Νέες πληροφορίες σχετικά με το απίστευτο συμβάν που έλαβε χώρα στον Βύρωνα την Κυριακή, όταν μία 37χρονη γυναίκα έριξε, από το μπαλκόνι της, πετρέλαιο σε νεαρές.

Σύμφωνα με τα πληροφορίες που μεταφέρει το MEGA, η γυναίκα φαίνεται να ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν οι τέσσερις ανήλικες και τους ζήτησε να φύγουν από το σημείο.

Εκείνες, όμως, παρέμειναν εκεί και τότε η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και τους έριξε το πετρέλαιο, τραυματίζοντας τις δύο εξ αυτών.

Τα κορίτσια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Φέρουν ελαφρά, ευτυχώς, εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, που εντόπισε τη γυναίκα. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι είχε το δοχείο με το πετρέλαιο στο μπαλκόνι της και το έριξε η γάτα της και όχι η ίδια, αλλά μετά από σχετική έρευνα πιστοποιήθηκε πως η γυναίκα δεν έχει κατοικίδιο.
Τελικώς συνελήφθη και πλέον διώκεται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Τι δηλώνει ο πατέρας της μίας ανήλικης
Ο πατέρας μία εκ των τραυματισμένων ανηλίκων επεσήμανε πως οι ανήλικες οι ανήλικες «έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι"» και χρειάστηκε να περάσουν το βράδυ τους στο νοσοκομείο.
Περιγράφοντας το περιστατικό, ο ίδιος επεσήμανε πως «τα παιδιά έπαιζαν πιο μακριά από το σπίτι και τα περίμενα την ώρα που έφευγαν για να επιστρέψουν σπίτι».
«Ήταν μια παρέα επτά ατόμων και σημάδεψε τα τρία πρώτα κορίτσια στη διασταύρωση της Αγίας Σοφίας με την Καλλιπόλεως» είπε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η 37χρονη παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα όλο το βράδυ, ενώ τα παιδιά ήταν στο νοσοκομείο.
«Όλο το βράδυ την είχαν στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και τα παιδιά μας στο νοσοκομείο με εγκαύματα» είπε και κατήγγειλε πως η γυναίκα «τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ πετρέλαιο».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις