Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Yπέστη εγκεφαλικό KAI πλέον βρίσκεται παράλυτος - AstraZeneca: Μήνυση από την οικογένεια του 60χρονου από την Σύρο που υπέστη εγκεφαλικό (Video)


 Σε μήνυση εναντίον της AstraZeneca προτίθεται να προχωρήσει η οικογένεια του 60χρονου από την Σύρο, ο οποίος δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του, υπέστη εγκεφαλικό και πλέον βρίσκεται παράλυτος σε κέντρο αποκατάστασης.

Αυτό ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Σακαρούδης, μιλώντας στο MEGA.

«Παρέλυσε η αριστερή του πλευρά του 60χρονου. Χθες, ο ΕΜΑ, δήλωσε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε πολύ σημαντικές σωματικές βλάβες στον 60χρονο», σημείωσε ο δικηγόρος επικαλούμενος μάλιστα ιατρικά έγγραφα.

Όπως είπε ο Αντώνης Σακαρούδης, η οικογένεια του 60χρονου θα καταθέσει μήνυση τόσο εναντίον της AstraZeneca όσο και κατά παντός υπευθύνου, ενώ θα ζητήσουν την ένορκη εξέταση του Π. Βλαχογιαννόπουλου, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνησης και παραιτήθηκε πρόσφατα.

«Για να δούμε τι γίνεται με την καταγραφή των περιστατικών. Τα περιστατικά στην Ελλάδα δεν είναι ένα. Μόνο εγώ στο γραφείο μου έχω δεχθεί πολλά τηλέφωνα στην Ελλάδα από ανθρώπους που αντιμετώπισαν προβλήματα μετά τον εμβολιασμό από AstraZeneca» πρόσθεσε.

«Σε κέντρο αποκατάστασης βρίσκεται ο αδερφός μου. Είναι παράλυτος, έχει επαφή με το περιβάλλον, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή» δήλωσε από την πλευρά του ο κύριος Αλέξανδρος, αδελφός του 60χρονου.

«Δύο ώρες μετά το εμβόλιο, ο αδερφός μου έπαθε ισχαιμικό εγκεφαλικό που προήλθε από θρόμβωση. Οι γιατροί δεν έχουν αποφανθεί ακόμα αν σχετίζεται το εμβόλιο. Είπαν απλώς ότι προήλθε από θρόμβωση. Ήταν πολύ καλά στην υγεία του. Δεν είχε πρόβλημα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις