Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Επιδημιολόγος του Yale: 60 – 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID είναι εμβολιασμένοι. Dr Martínez Albarracín: « Το φθινόπωρο 20-30% των εμβολιασμένων μπορεί να πεθάνουν.” Τα mainstream media της επιτίθενται!!


 Ο Harvey Risch, MD, PhD, καθηγητής Επιδημιολογίας στο Yale School of Public Health προειδοποιεί: « 60 με 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID προέρχονται από άτομα που εμβολιάστηκαν ».Μια μελέτη βρετανική το επιβεβαιώνει. Η Dr Martínez Albarracín σε σχέση με τον μαζικό εμβολιασμό αναφέρει: « Το φθινόπωρο 20 ως 30% των εμβολιασμένων μπορεί να πεθάνουν.

Η Δρ Martínez Albarracín προειδοποιεί για το δράμα που ενδέχεται να συναντήσουμε το επόμενο φθινόπωρο εάν υπάρξει μαζικός εμβολιασμός( El Diestro – 15 Απριλίου 2021)

Μας εντυπωσιάζει πολύ το γεγονός ότι στα γενικά μέσα τα εμβολιασμένα ταξινομούνται ως ανοσοποιημένα άτομα όταν αργότερα δεν μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, καθώς μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν. Στην πραγματικότητα, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να έχουν είναι ακριβώς τα ίδια σαν να μην είχαν εμβολιαστεί.

Αλλά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν μολύνσεις και θάνατοι συμβαίνουν σε γηροκομεία μετά τον εμβολιασμό, καθώς χρησιμοποιούν τον ίδιο όρο, δηλαδή, συνέβη σε αυτούς «παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί».

Το θέμα είναι ότι πολλοί ειδικοί προειδοποιούν για κάτι που είναι πολύ ανησυχητικό: η πραγματική πανδημία (σσ η μια νέα ίσως πιο επικίνδυνη έξαρση της) θα προκληθεί από τον εμβολιασμό. Και δεν υπάρχει ούτε ένα ούτε δύο, υπάρχουν ήδη πολλοί γενναίοι άνθρωποι που τολμούν να προβλέψουν ένα δραματικό φθινόπωρο / χειμώνα του 2021 και ακριβώς λόγω του εμβολιασμού.

Η τελευταία ήταν η Dr. María José Martínez Albarracín μέλους της «Γιατροί για την αλήθεια στην Ισπανία», που δέχεται μεγάλη πολεμική για τις απόψεις της σε συνέντευξή της στο Toro TV. Αυτό που επιβεβαιώνει η Δρ Martñinez Albarracín είναι εξαιρετικά ανησυχητικό αφού πιστεύει ότι μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, εάν το 70% του πληθυσμού καταλήξει να εμβολιαστεί, μπορεί να βρεθούμε με την πραγματική πανδημία που θα προκαλείται από αυτόν τον εμβολιασμό και επίσης πιστεύει ότι μπορεί να πεθάνουν ως και το 30% των εμβολιασμένων.eldiestro 15/3/21

Τα mainstream media της επιτίθενται μαζικά γιατί δικαιούνται άποψη να έχουν μόνο οι καθεστωτικοί επιστήμονες κι όχι οι αντιφρονούντες!!

dimpenews.com 

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις