Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Υπόθεση Βαλυράκη: Καταθέτει σήμερα στο Ανθρωποκτονιών μάρτυρας - «κλειδί»


 Ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και έκανε λόγο για δολοφονία στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, κλήθηκε να καταθέσει την Δευτέρα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με όσα είπε ο μάρτυρας, ένα άτομο χτύπησε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ με ένα κοντάρι, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να υπάρξει συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, ώστε να γίνει η καλύτερη αξιοποίηση των νέων δεδομένων που ίσως προκύψουν.

Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα

Από την πλευρά του, ο κάτοικος της της περιοχής της Ερέτριας, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έδωσε μια ανατρεπτική μαρτυρία για τα πραγματικά γεγονότα της υπόθεσης, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα και ενισχύει τους ισχυρισμούς της οικογένειας του πολιτικού, ότι ο θάνατος του δεν ήταν ατύχημα αλλά ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, ο αυτόπτης μάρτυρας κάνει λόγο για δύο ψαράδες οι οποίοι με το αλιευτικό τους πλησίασαν τον Σήφη Βαλυράκη.

Ο άνθρωπος που φαίνεται να διέκρινε από απόσταση περίπου 150 μέτρων τα χαρακτηριστικά των δύο ψαράδων, ανέφερε ότι λογομάχησαν με τον πολιτικό, και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με ένα κοντάρι.

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι εξελίξεις, από εδώ και στο εξής, αναμένονται ραγδαίες, καθώς η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα αλλάζει τα δεδομένα και αποκαλύπτει, χωρίς, αμφιβολία την ταυτότητα των δραστών.

Η θέση της οικογένειας Βαλυράκη

Για εκφοβισμό των αυτοπτών μαρτύρων που «είδαν» τη σκηνή θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και γνωρίζουν τους δράστες, κάνει λόγο η οικογένεια του πρώην υπουργού, τρεις μήνες μετά την εγκληματική ενέργεια.

«Βεβαίως όλοι σιγοψυθυρίζουν τα ονόματα τους, είναι γνωστά εκεί στην τοπική κοινωνία, τι έχει συμβεί, κι όμως παρόλα ταύτα βρισκόμαστε μπροστά σε μία τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Η οικογένεια του πρώην υπουργού δίνει αγώνα προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

«Έχουν συμβεί διάφορα με αυτή την προανάκριση από το Λιμενικό Τμήμα της Ερέτριας. Η υπόθεση όπως είπατε πάρα πολύ σωστά είναι ακόμα στο ναδίρ» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου. Σύμφωνα και με τους δύο ιατροδικαστές στο σώμα του εντοπίστηκαν 15 κακώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις