Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Βίντεο - Δημήτρης Βογιατζής - Μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις δεν επιτρέπεται να φοράει μάσκα και τον έβαλαν μέχρι και φυλακή!!!

Γραφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
Έλληνας μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και οδηγός φορτηγού στο επάγγελμα που ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη... Εδώ στην Ελλάδα τον τιμωρούν γιατί δεν μπορεί να φορέσει μάσκα αφού έχει σοβαρό λόγο ιατρικό και δεν μπορεί να φορέσει σε καμία περίπτωση!!!

Μετά από την συνέντευξη μας με τον Δημήτρη που ελεύθερα είπε όσα ήθελε να πει και όχι όσα ήθελαν κάποιοι άλλοι πήγε ο άνθρωπος να πάρει από τα δικαστήρια στις Σέρρες το χαρτί της απόφασης του δικαστηρίου για την φυλάκιση του και αποφυλάκιση του μετά από 22 μέρες.. λάθος είχε ποινή 40 ημερών!!!

Ποτέ και κανένας δικαστικός λειτουργός δεν δέχτηκε το νόμιμο δικαίωμα του Δημήτρη να μεταφραστεί η ιατρική πράξη που έχει στα χέρια του μετά από πολλαπλό χειρουργείο που δεν του επιτρέπει να φοράει μάσκα!!!

Όπως ο ίδιος αναφέρει.. ότι στην Γερμανία αν πας σε ένα αστυνομικό τμήμα άμεσα σου φέρνουν μεταφραστή και καλούν δικηγόρο!!!

Εδώ στην Ελλάδα λοιπόν το μόνο που ξέρουν να κάνουν όπως ο ίδιος παθαίνει κάθε μέρα είναι να τον σέρνουν στα αστυνομικά τμήματα και να του σχηματίζουν δικογραφίες ή να του κόβουν πρόστιμα!!!

Αν αυτό δεν φτάνει στα όρια λοιπόν του φασισμού, της χούντας και του ρατσισμού... Τότε μάλλον δεν υπάρχει καν ανθρωπιά στην σημερινή Ελλάδα!!!

Η νέα κλήση που του έκοψαν του Δημήτρη στο αστυνομικό τμήμα σήμερα :



Δείτε το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη μας κλικαροντας (ΕΔΩ)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις