Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Η Α.Λινού αποστομώνει τον Α.Γεωργιάδη για AstraZeneca: «Μέχρι και στην Μ.Βρετανία για κάτω των 50 ετών το σταμάτησαν»


 Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή στον ANT1, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου πως υπήρξε «λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση» με το εμβόλιο της AstraZeneca και για αυτό τον λόγο ο κόσμος δεν θέλει να το κάνει. 

«Υπήρξε επικοινωνιακή λανθασμένη διαχείριση, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο το επίτυγμα (σσ της ανοσίας) έχει επιτευχθεί με AstraZeneca. Εκεί 9 στους 10 έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca», είπε. 

Τι εννοεί ακριβώς ο υπουργός Ανάπτυξης, ότι έπρεπε να αποκρύβονται οι θάνατοι και οι παρενέργειες που προκαλούνται από το AstraZenca από τα ΜΜΕ;  Ότι δεν έπρεπε να καλυφθούν δημοσιογραφικά οι θρομβώσεις που προκαλεί; 

Στην Κρήτη αυτή τη στιγμή 3 άνθρωποι νοσηλεύονται με θρομβώσεις, μία εκ των οποίων - 44 χρονη μητέρα 3 παιδιών - είναι εγκεφαλικά νεκρή. 

Είναι πραγματικά εξοργιστικό πως την ώρα που σχεδόν όλες οι χώρες πάγωναν το εμβόλιο της Astra Zeneca και το απαγόρευαν για τις μικρότερες ηλικίες (κάτω των 50 ή 40) , η ελληνική κυβέρνηση το «ξεστόκαρε» και το έδωσε στους Έλληνες ηλικίας 30-40, για όσους δηλαδή το είχαν απαγορεύσει οι ευρωπαϊκές χώρες! 

Αυτό μάλιστα τόνισε και η λοιμωξιολόγος Αθηνά Λινού αποστομώνοντάς τον υπουργό. 

«Ήθελα να πω ότι η επικοινωνιακή πολιτική ήταν λανθασμένη μόνο ως προς την ηλικία, ακόμα και το Ηνωμένο Βασίλειο σταμάτησε να χορηγεί το AstraZeneca, ακόμα και τη δεύτερη δόση σε άτομα κάτω των 50, επομένως εκεί είχαμε ένα πρόβλημα», είπε με τον κ.Γεωργιάδη να μην απαντάει. 

Μάλιστα η Αθηνά Λινού είχε τοποθετηθεί και για το ζήτημα όταν άνοιξε η πλατφόρμα με AstraZeneca για τους νεότερους λέγοντας πως «Νομίζω ότι είναι λάθος ότι άνοιξε το AstraZeneca για την ηλικία 30-40.Όταν όλες οι μελέτες δείχνουν ότι αν υπάρχει κίνδυνος από το AstraZeneca είναι στις νεότερες γυναίκες, αυτό είναι ένα λάθος».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις