Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Αποκάλυψη: Πληροφοριοδότες του Facebook ξεσκεπάζουν τη μυστική λογοκρισία για τα εμβόλια σε παγκόσμια κλίμακα


 Το Facebook απάντησε: “Ανακοινώσαμε προληπτικά αυτή την πολιτική στο εταιρικό μας ιστολόγιο και ενημερώσαμε επίσης το κέντρο βοήθειας με αυτές τις πληροφορίες”. -Εκπρόσωπος της εταιρείας Facebook

Δύο Insiders του Facebook ήρθαν στη δημοσιότητα με εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας που περιγράφουν λεπτομερώς ένα σχέδιο για τον περιορισμό της “διστακτικότητας των εμβολίων” (VH) σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο δηλωμένος στόχος αυτής της λειτουργίας είναι να “μειωθεί δραστικά η έκθεση των χρηστών” στα σχόλια VH. Ένας άλλος στόχος του προγράμματος είναι να εξαναγκάσει σε “μείωση της άλλης εμπλοκής των σχολίων VH, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας, των likes, των αναφορών [και] των απαντήσεων”.

Ήταν μια τόσο σοκαριστική αποκάλυψη, που ώθησε όχι μόνο έναν – αλλά δύο πληροφοριοδότες να εμφανιστούν στο Project Veritas, ώστε το κοινό να ενημερωθεί για αυτό το σχέδιο καταστολής της ελευθερίας του λόγου.

Ένας πληροφοριοδότης του Facebook δήλωσε ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα σύστημα βαθμίδων για να καθορίσει πώς ένα σχόλιο θα πρέπει να λογοκριθεί ή να θαφτεί.

Τα σχόλια που περιλαμβάνουν “σοκαριστικές ιστορίες” που περιγράφουν δυνητικά ή πραγματικά αληθινά γεγονότα ή γεγονότα που μπορούν να εγείρουν ανησυχίες για την ασφάλεια” – υποβιβάζονται.

“Αληθινά στοιχεία ή γεγονότα” που προκαλούν ανησυχία σχετικά με τους εμβολιασμούς Covid είναι δίκαιο να υποβιβαστούν και να κρυφτούν — σύμφωνα με την πηγή μας — παρά την αυθεντικότητά τους ή την ικανότητά τους να συμβάλλουν στο δημόσιο καλό.

“Πρέπει να κάνω κάτι”, δήλωσε ένας από τους γνώστες του Facebook.

Το Project Veritas απευθύνθηκε σε έναν κορυφαίο εκπρόσωπο του Facebook σχετικά με αυτά τα έγγραφα και έλαβε μόνο μια σύντομη και ευρεία δήλωση ως απάντηση, η οποία απέτυχε να απαντήσει στα μεγαλύτερα ερωτήματά μας σχετικά με τη διαφάνεια.

“Προσπαθούν να ελέγξουν αυτό το περιεχόμενο πριν καν φτάσει στη σελίδα σας, πριν καν το δείτε”, πρόσθεσε ο άλλος insider του Facebook. “Αν χάσω τη δουλειά μου, τι θα κάνω; Αλλά αυτό είναι λιγότερο ανησυχητικό για μένα”.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα σύστημα βαθμίδων για την κατάταξη των σχολίων σε διάφορες κλίμακες, με βάση το πόσο η δήλωση αμφισβητεί ή προειδοποιεί για τον εμβολιασμό Covid-19.

Η βαθμίδα 2, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύει την “έμμεση αποθάρρυνση” του εμβολιασμού και σύμφωνα με τις πηγές της PV, σχόλια χρηστών όπως αυτά θα “καταστέλλονται” σε μεγάλο βαθμό.

Δεν έχει σημασία αν τα σχόλια είναι αληθινά, πραγματολογικά ή αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Το σχόλιο υποβιβάζεται, θάβεται και κρύβεται από τη θέα του κοινού, αν συγκρούεται με αυτό το σύστημα.

“Δεν ταιριάζει με την αφήγηση”, εξήγησε ένας εσωτερικός συνεργάτης. “Το αφήγημα είναι, κάντε το εμβόλιο, το εμβόλιο είναι καλό για εσάς. Όλοι πρέπει να το κάνουν. Και αν δεν το κάνεις, θα σε ξεχωρίσουν”.

Ένας από τους insiders, ένας τεχνικός του Data Center, διέρρευσε πολλαπλά εσωτερικά έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς μια δοκιμή αλγορίθμου που εκτελείται στο 1,5% των σχεδόν 3,8 δισεκατομμυρίων χρηστών του Facebook και του Instagram παγκοσμίως.

Ο στόχος; Να “μειωθεί δραστικά η έκθεση των χρηστών σε διστακτικότητα εμβολίων (VH) στα σχόλια”.

“Προσπαθούν να ελέγξουν αυτό το περιεχόμενο πριν καν φτάσει στη σελίδα σας, πριν καν το δείτε”, δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης.

έγγραφο1
έγγραφο2
έγγραφο3

Πηγή: Project Veritas

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις