Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου: Του έκλεψαν μόνο τους υπολογιστές


 Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τους δράστες να σκαρφαλώνουν στον 7ο όροφο του κτηρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το συμβάν γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Όπως αναφέρει, διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του γραφείου του, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακατεύοντας έγγραφα και αφαιρώντας υπολογιστές.

«Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους» υπογραμμίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και προσθέτει:

«Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού...

Posted by Ευκλείδης Τσακαλώτος on Wednesday, 5 May 2021

Άμεση εξιχνίαση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Περιμένουμε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις