Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Αρνητής των μέτρων προστασίας δεν επιτρέπει στο παιδί του να φοράει μάσκα στο σχολείο - VIDEO


 Χωρίς  μάσκα μέσα στην τάξη και χωρίς αρνητικό self-test 

Μετά από τρεις ημέρες επαναλειτουργίας των σχολείων αρνητής των μέτρων προστασίας δεν επέτρεψε στο παιδί του που φοιτά στην πρώτη τάξη του 3ου δημοτικού σχολείου, να φορέσει μάσκα μέσα στην

τάξη και χωρίς αρνητικό self-test όπως απαιτεί ο νόμος, με αποτέλεσμα η μαθήτρια να βρεθεί  εκτός σχολείου,  αφού ο διευθυντής  κ.Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου , όπως τόνισε στον γονέα, εφαρμόζει τη νομοθεσία και δεν μπορεί να μπει  μαθητής εντός τάξης, χωρίς μάσκα και χωρίς αρνητικό self-test όπως απαιτεί ο νόμος.

Ο κ. Καψής πατέρας της μαθήτριας  και όπως δηλώνει ο ίδιος "θεματοφύλακας του Ελληνικού συντάγματος", τόνισε στην κάμερα του kostv,  πως το σχολείο δεν μπορεί να επιβάλει τη χρήση μάσκας η οποία αποτελεί  ιατρική πράξη, είναι αντίθετο με το άρθρο 12 του κώδικα Ιατρικής δεοντολογίας και είναι τακτική που καταργεί το σύνταγμα και  τις διεθνείς συμβάσεις.

Στο σχολείο βρέθηκε η αστυνομία η οποία συνομίλησε με τον κ.Καψή και του επισήμαναν την κοινωνική και ηθική υποχρέωση να τηρούμε  όλοι οι πολίτες τα μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού , βάσει της κείμενης νομοθεσίας.  

Ο κ. Καψής  δήλωσε πως επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός του.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις