Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Δικηγόρος Ευαγγελία Χαραλάμπους - «Όλοι οι Έλληνες γιατροί μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό συγκαλύπτουν τα εγκλήματα μίας πολιτικής διοίκησης.»


 Νίκος Πρασσάς

«Όλοι οι Έλληνες γιατροί μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό συγκαλύπτουν τα εγκλήματα μίας πολιτικής διοίκησης.», Δικηγόρος Ευαγγελία Χαραλάμπους.

...

Κοινή σε όλα τα εμβόλια Covid-19 είναι η ΑΚΙΔΑ του ιού ανεξαιρέτως εάν είναι «ιϊκού φορέα» Astra Zeneca/Oxford και Johnson&Johnson, είτε «γενετικά» Pfizer/BioNTech και Moderna, ή «απενεργοποιημένα» Sinovac, Sinopharm, Bharat Biotech, «εξασθενημένα» Oral Polio, και «πρωτεϊνούχα» Novavax, Sanofi, GSK. Ο ιός δεν αφήνει χρόνια μόνιμη ανοσία, γι’ αυτό και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο εμβόλιο το οποίο γίνεται παράλογα καταπιεστικό να το πάρουν οι άνθρωποι, αφού υπάρχουν τα φάρμακα που είναι αποτελεσματικότερα. Αυτή η ακίδα, σύμφωνα με τον Καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Δημήτρη Κούβελα παράγεται μέσα στο σώμα και στην οποία έγκειται και η επικινδυνότητα του εμβολίου. Δηλαδή συσχετίζεται με τα θρομβοεμβολικά επεισόδια στους ήδη εμβολιασθέντες που επηρεάζει με σοβαρές βλάβες το ενδοθήλιο των αγγείων του καρδιαγγειακού συστήματος και αυτά τα επεισόδια (θρομβώσεις) είναι υπεύθυνα να προξενήσουν μέσα στη επόμενη 10ετία ακόμη και τον θάνατο. Παρακολουθήστε το βίντεο στο λινκ.

Λίστα συστατικών των εμβολίων και οι παρενέργειες των εμπεριεχομένων συστατικών τους παρατίθενται πιο κάτω. Μετά από προσωπική έρευνα, ενδεικτικά αναφέρω μερικές από τις ΒΛΑΒΕΣ οι οποίες είναι σοβαρότατες, μιας και όλα τα συστατικά εγκυμονούν κινδύνους τόσο στο άμεσο διάστημα ή σε διάστημα μέχρι και δύο χρόνων, εκτός από την επιβλαβή παρενέργεια της ΑΚΙΔΑΣ μέσα στην επόμενη 10ετία από την λήψη του εμβολίου σύμφωνα με τον Καθηγητή κ. Δημ. Κούβελα. Καιρός λοιπόν να σοβαρευτούμε και να αντιδράσουμε υπεύθυνα και οργανωμένα σε νομικά κατοχυρωμένα πλαίσια ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ, γιατί θα θάψουμε όλοι μας και από έναν συγγενή ή αυτοί εμάς.

• Johnson & Johnson COVID-19

Ανασυνδυασμένος, ανίκανος προς αναπαραγωγή αδενοϊός τύπου 26 που εκφράζει την πρωτεΐνη ΑΚΙΔΑ SARS-CoV-2, citric acid monohydrate, trisodium citrate dehydrate, ethanol, 2-hydroxypropyl-β-cyclodextrin (HBCD), polysorbate-80, sodium chloride.

Κιτρικό οξύ (citric acid monohydrate) – οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν μούδιασμα ή αίσθημα απώλειας αίσθησης, πρήξιμο ή ταχεία αύξηση βάρους, μυϊκές συσπάσεις ή κράμπες, γρήγορο ή αργό καρδιακό ρυθμό, σύγχυση ή αλλαγές στη διάθεση, αιματηρά ή πηκτικά κόπρανα, σοβαρός πόνος στο στομάχι, συνεχιζόμενη διάρροια ή επιληπτική κρίση (σπασμοί).

• Oxford Astra Zeneca COVID-19

Περιέχει τον εξασθενημένο αδενοϊό που κωδικοποιεί την γλυκοπρωτεΐνη ΑΚΙΔΑ SARS CoV 2, L-histidine, L-histidine hydrochloride monohydrate, magnesium chloride hexahydrate, polysorbate 80, ethanol, sucrose, sodium chloride, disodium edetate dehydrate, water for injections.

Πολυσορβικό-80 (polysorbate-80) – καρκίνο του παχέως εντέρου.

• Pfizer/BioNTech COVID-19

Tροποποιημένο με νουκλεοζίτη αγγελιοφόρο RNA (modRNA) που κωδικοποιεί την ιική ΑΚΙΔΑ γλυκοπρωτεΐνη (S) του SARS-CoV-2, Lipids (4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis (ALC-3015) (2- hexyldecanoate),2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159) 1,2-distearoyl-snglycero-3-phosphocholine (DPSC), Cholesterol, potassium chloride, monobasic potassium phosphate, sodium chloride, basic sodium phosphate dihydrate, sucrose.

Μονοβασικό Φωσφορικό Κάλιο (monobasic potassium phosphate) – μακροχρόνιες αντεδείξεις είναι σύγχυση, σοβαρή αδυναμία, μια ελαφριά αίσθηση σαν να μπορεί να λιποθυμήσετε, ναυτία, πόνος στο στήθος, ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί, μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα στα χέρια ή τα πόδια σας, αδυναμία ή βαριά αίσθηση στα πόδια, απώλεια κίνησης σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

• Moderna COVID-19

SM-102, 1,2-dimyristoyl-rac-glycero-3-methoxypolyethylene glycol-2000 (peg2000-dmg),Colesterol, 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine [dspc]).

Το SM-102 σύμφωνα με το 14σέλιδο φυλλάδιο της χημικής εταιρείας Cayman που το διακινεί παγκοσμίως είναι πολύ εύφλεκτο υγρό και ατμός, θανατηφόρο σε επαφή με το δέρμα, ύποπτο για πρόκληση καρκίνου, ύποπτο για βλάβη της γονιμότητας ακόμη και του αγέννητου παιδιού. Προκαλεί βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα, τα νεφρά, το ήπαρ και το αναπνευστικό σύστημα μέσω παρατεταμένης ή επαναλαμβανόμενης έκθεσης.

:

– Εσείς που κάνατε update του ανοσοποιητικού συστήματός σας, όπως λανθασμένα πιστεύετε, με τα πειραματικά εμβόλια, ίσως θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να κάνετε και update εγκεφάλου.

– Αναβάθμιση λέγεται, φίλε μου, αλλά αυτό δεν χρειάζεται ακόμη μετά την φόλα της απεντόμωσης που εφαρμόζει ο καλός εωσφόρος (φόρος της ψυχής) στα έντομα του ζωικού του βασιλείου. Μέχρι να συστήσει στην αγορά τα νέου είδους ρομποτικά προγράμματα για αναβαθμισμένα λογισμικά σε νέους ηλικιακά ματατρεπόμενους σε ρομπότ μετανάστες. Αφού ξεκληριστούν πρώτα καλά-καλά οι ιθαγενείς πληθυσμοί Ευρώπης, Καναδά, ΗΠΑ, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, μιας και η επόμενη αναβάθμιση θα πουλάει την μισή «γκρίζα» ζωή για να αγοράζει δύο «λευκές» ψυχές. Και, η οποία θα πληρώνεται με ΤΙΠΟΤΑ, για να ζει ο «νέος άνθρωπος» της «νέας εποχής» του «νέου χρώματος» και της «νέας σκέψης» στο ενοίκιο του Μαύρου δίχως περιεχόμενο Μάτριξ. Αφού θα είναι ο «νέος πρωταγωνιστής» στην χαοτική αυτοεξόντωση του Pokémon. Για όσους δε αμετανόητους που σκέφτονται πώς θα πληρώσουν τον καφέ χρυσό δίπλα από μία χρυσοπληρωμένη παραλία στην απόσταση των 2 μέτρων με ομπρέλα και με μάσκα κάτω από τον ήλιο της Μπανανίας ..Game Over από χέρι που κρατάει μπατονέτα για το τεστ! Κι ας έχει εμβολιαστεί το βόδι δυο και τρεις κι απέραντες φορές, αφού η μπατονέτα περιέχει ακόμη χειρότερα υλικά από το μπόλι ή βόλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις