Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Ξύπνησε η 48χρονη που είχε υποστεί θρόμβωση μετά τη χορήγησή του στη Θήβα (βίντεο)

 Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της 48χρονης η οποία νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό με θρόμβωση που της είχε δημιουργήσει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και στο νοσοκομείο της Θήβας της έλεγαν ότι έχει...

γαστρεντερίτιδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που ζήτησε η 48χρονη Κορίνα, μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις της, ήταν να μιλήσει με τους συγγενείς της.  

Η 48χρονη γυναίκα επτά μόλις ημέρες μετά από τον εμβολιασμό της με σκεύασμα της Johnson & Johnson, νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας όπου οι γιατροί επέμεναν πως έχει γαστρεντερίτιδα. 

Μετέπειτα, και με προτροπή μιας νοσηλεύτριας, μετέβη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αφού παρουσίασε θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο αριστερό νεφρό.

Η αδερφή της που προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της, ανέφερε πως δύο γιατροί της είπαν ανεπίσημα πως ό,τι έπαθε προέρχεται από το εμβόλιο της Johnson & Johnson, μάλιστα σημείωσαν ότι έχουν καταχωρήσει την Κορίνα στα πρακτικά του νοσοκομείου ως περιστατικό ύποπτο για συσχέτιση με το εμβόλιο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις