Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Φουρθιώτης: Ζήτησε και πήγε για εξέταση στο Δρομοκαΐτειο - Τι του είπαν οι γιατροί


Στην εφημερία του Δρομοκαΐτειου νοσοκομείου μετέβη το μεσημέρι της Κυριακής, κατόπιν δικού του αιτήματος, ο Μένιος Φουρθιώτης. Συνοδευόμενος από αστυνομικούς, ο παρουσιαστής θέλησε να εξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν χρήζει νοσηλείας, όπως αναφέρει στο enikos.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, έπειτα από την εξέτασή του ο παρουσιαστής επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί.

"Χθες το μεσημέρι εφημέρευε το Δρομοκαΐτειο ως νοσοκομείο για περιστατικά με ψυχική νόσο. Περίπου στις 12:00-12.30 το μεσημέρι ο παρουσιαστής προσήλθε στην εφημερία με τέσσερις αστυνομικούς και ζήτησε ψυχιατρική εκτίμηση εκούσια, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του, εάν χρήζει νοσηλείας στο Δρομοκαΐτειο. Οι γιατροί τον εξέτασαν για αρκετή ώρα και δεν έκριναν ότι η κατάστασή του χρήζει νοσηλείας και ο ίδιος επέστρεψε στις φυλακές", ανέφερε ο κ. Γιαννάκος. Κατά τη διάρκεια της αναμονής στο νοσοκομείο, ο παρουσιαστής ζήτησε να πιει νερό. "Οι συνάδελφοι του έδωσαν νερό από τον ψύκτη, όμως, ο ίδιος ήθελε εμφιαλωμένο. Τον εξυπηρετήσαμε, τι να κάνουμε", πρόσθεσε.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τόνισε στο enikos.gr: "Μπορώ να σας πω όμως ότι εμείς οι εργαζόμενοι το χαρήκαμε αυτό γιατί έχουμε τραυματική εμπειρία από τη νοσηλεία της κ. Σταμάτη, όπου είχε διαλυθεί ένα τμήμα, δεν τηρούνταν το θεραπευτικό πρωτόκολλο, αναστατώθηκαν για αρκετό χρονικό διάστημα και το προσωπικό αλλά και οι ασθενείς και μάλιστα ακόμη τρέχουμε στα δικαστήρια γι' αυτή την υπόθεση, εγώ προσωπικά" και συμπλήρωσε: "θεωρούμε αδιανόητο να διαταράσσεται η λειτουργία ενός ψυχιατρικού νοσοκομείου με ασθενείς οι οποίοι είναι επώνυμοι και εκμεταλλεύονται την ψυχική νόσο προκειμένου να νοσηλευτούν στα ψυχιατρικά νοσοκομεία και να έχουν περισσότερα προνόμια από τους άλλους ασθενείς... πρέπει να τηρείται το θεραπευτικό πρωτόκολλο απαρέγκλιτα απ' όλους".

Ο Μένιος Φουρθιώτης κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού από την Κυριακή του Πάσχα, έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να κρίνουν τον ίδιο και τους δύο συγκατηγορούμενούς του προφυλακιστέους. Όλοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, οι επιθέσεις έξω από το σπίτι του παρουσιαστή ήταν οργανωμένες από τον βασικό κατηγορούμενο, προκειμένου να πετύχει την επιστροφή του σε καθεστώς αστυνομικής φύλαξης και οι δύο συγκατηγορούμενοι του είναι αυτοί που ανέλαβαν να εκτελέσουν το σχέδιό του, έναντι χρηματικού ποσού.


Ο παρουσιαστής κρατείται στον θάλαμο Ζ1 των φυλακών Κορυδαλλού και μοιράζεται το κελί με δύο επίορκους αστυνομικούς και έναν λιμενικό, αλλά και έναν κατηγορούμενο για απάτες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, έχει ζητήσει να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής και να έχει ειδική διατροφή, καθώς υποστήριξε ότι έχει προβλήματα υγείας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις