Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Φρικτό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ένοχος ο άνδρας που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε 40χρονη


 Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 39χρονο που τεμάχισε και έκαψε μία 40χρονη το 2018.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε 39χρονος που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε μία 40χρονη τον Δεκέμβριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως παρά το γεγονός πως ο ίδιος αρνείται ότι τη σκότωσε και υποστηρίζει πως «πέθανε από χρήση ναρκωτικών», όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

«Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ. Ήταν λάθος, ζητώ συγγνώμη. Δεν περιμένω να μην τιμωρηθώ. Έπρεπε να ειδοποιήσω τις Αρχές. Πανικοβλήθηκα. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο» είπε στην απολογία του».

Ο 39χρονος είπε ότι είχε φωνάξει τη γυναίκα για «να δει το σπίτι που νοίκιασα» και δεν ήξερε ότι είχε μαζί της κοκαΐνη.

«Έκανε χρήση και την είδα με κλειστά τα μάτια. Ήταν νεκρή. Προσπάθησα να τη βοηθήσω. Μετά τα έχασα, φοβήθηκα ότι θα με κατηγορήσουν. Πανικοβλήθηκα, τεμάχισα το πτώμα και το έκαψα. Δεν έχω ηρεμήσει από τότε» είπε και υπογράμμισε πως εδώ και 20 χρόνια δεν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Το χρονικό του εγκλήματος
Τον Δεκέμβριο του 2018 το 40χρονο θύμα που έμενε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε.

Αρχικά θεωρήθηκε πως κατέληξε από χρήση ναρκωτικών.
Έπειτα από έρευνες των Αρχών, ωστόσο, τα στοιχεία «μαρτυρούσαν» έγκλημα.
Μετά από άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης αποκαλύφθηκε ότι αντάλλαξε κλήσεις με τον άνδρα και διαπιστώθηκαν και συναλλαγές με τραπεζική κάρτα της εξαφανισμένης σε πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ εκείνη δεν διέθετε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της 40χρονης στο εξωτερικό και ταυτόχρονα κατηγορείται ότι αφαιρούσε όσα χρήματα έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες, κάτι που δεν αμφισβήτησε απολογούμενος στην ανακρίτρια.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις