Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Γάλλοι Στρατηγοί: ''Η Τουρκία δεν έχει θέση σε ΕΕ & ΝΑΤΟ''


 Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Αποκλειστικό Πενταπόσταγμα - Στη δημοσιότητα ολόκληρο το μανιφέστο

Στη κατοχή του Πενταπόσταγμα ήρθε πριν λίγα λεπτά ολόκληρο το κείμενο των Γάλλων Στρατηγών.

Το site μας ήταν το πρώτο ΜΜΕ στην Ελλάδα που ανέδειξε το ζήτημα και σήμερα θα φέρει στη δημοσιότητα, τα σημαντικότερα στοιχεία ολόκληρης της επιστολής που δημοσιεύθηκε πριν λίγο. 

Το μανιφέστο των Γάλλων Στρατηγών θα προκαλέσει σεισμό καθώς περιλαμβάνει τα εξής: 

Η Τουρκία στηρίζει τους ισλαμιστές στη Γαλλία 

Η Τουρκία πρέπει να βγει από το ΝΑΤΟ και να μην μπει στην ΕΕ 

Η Γαλλία πρέπει να έρθει πιο κοντά με την Ρωσία και να μην υιοθετήσει την ατζέντα ''ΝΑΤΟ 2030'' 

«Εάν δεν αποτρέψετε το αυξανόμενο χάος, θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος» προειδοποίησαν οι Γάλλοι στρατηγοί  το Μακρόν. 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, έγινε γνωστό ότι ο κύριος εμπνευστής αυτής κίνησης ήταν ο Christian Piquemal, πρώην στρατηγός του γαλλικού στρατού, του οποίου έχουν αφαιρεθεί τα προνόμια, επειδή συμμετείχε σε διαδήλωση κατά των μεταναστών στην χώρα του. Ο Piquemal, 80 ετών, “μπαρουτοκαπνισμένος” Γάλλος πρώην στρατηγός της Λεγεώνας των Ξένων, ηγείται των κίνησης Γάλλων αξιωματικών και υπαξιωματικών.

Ο αριθμός των υπογραφόντων αυτής της ανοικτής επιστολής συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς ξεπέρασε τις 20.300 το απόγευμα της 2ας Μαΐου. Το μανιφέστο, αποτελείται από 21 σελίδες!

"Η Γαλλική Δημοκρατία πρέπει επομένως να έχει μια πολυδιάστατη στρατηγική για την καταπολέμηση του ισλαμισμού'', αναφέρουν οι Στρατηγοί.   

Τα νέα στοιχεία:

Οι συγγραφείς διατυπώνουν τη στρατηγική που προτείνουν γύρω από τα εξής σημεία: 

ανασύνθεση του διεθνούς στρατηγικού πλαισίου 

Μάλιστα, ένας από τους Στρατηγούς που υπογράφει την επιστολή, ''καλεί'' τη Γαλλία να «απελευθερωθεί από την αμερικανική εξουσία» και «να έρθει πιο κοντά στη Μόσχα». Μάλιστα, διαμαρτύρεται για το σχέδιο ''ΝΑΤΟ 2030'', το οποίο θα μπορούσε να αποδυναμώσει την «κυριαρχία της Γαλλίας», όπως αναφέρει ο Στρατηγός. 

Αρκετοί από τους υπογράφοντες, είχαν σημαντικές επιχειρησιακές θέσεις. Ο Υπολοχαγός  Marc Allamand, ήταν πρώην διοικητής του 27ου τμήματος των Άλπεων. Μεταξύ των συγγραφέων, βρίσκουμε τον Jean-Claude Allard, πρώην επικεφαλής της αεροπορίας του στρατού (ALAT) και διευθυντή έρευνας στο IRIS. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Εθνική κυριαρχία, ΝΑΤΟ, Τουρκία

''Η Τουρκία του Ερντογάν δεν έχει καμία θέση στην ΕΕ. Η ΕΕ δεν έχει όραμα, δεν έχει ηγέτες, δεν βλέπουν τις συνέπειες της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ. Η Τουρκία στηρίζει τον ισλαμισμό στη Γαλλία. Στήριξε τον ΙSIS, όπου έκανε εμπόριο πετρελαίου μαζί τους!  Η θέση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, πρέπει να αξιολογηθεί, καθώς προκαλεί σε όλα τα επίπεδα.''

''Η βιωσιμότητα της Γαλλίας και η προστασία του πληθυσμού της,  είναι υποχρέωση της γαλλικής κυβέρνησης. Η Γαλλία πρέπει επομένως να ανακτήσει την ελευθερία της. 

Το περίγραμμα της Ατλαντικής Συμμαχίας πρέπει να αναθεωρηθεί. Πρέπει η ΕΕ και το ΝΑΤΟ να συνεργαστούν περισσότερο κατά του ισλάμ και κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων! Η Γαλλία δέχεται πιέσεις από χώρες, όπου οπλίζουν τον εξτρεμισμό, όπως η Τουρκία. 

Λίγες ευρωπαϊκές χώρες υποστηρίζουν τον αγώνα της Γαλλίας κατά της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στο Σαχέλ. Οι Ευρωπαίοι πρέπει να υποχρεωθούν να αντιμετωπίσουν τις απειλές που θέτει ο Ισλαμισμός και μετανάστευση. Πρέπει να τερματιστεί η κατάχρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών και των αρχών τους. Πρέπει να αλλάξουν όλα εκ βάθρων στην ΕΕ.''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις